EURORECERCA NÚM 1386 Data: 26 d'octubre de 2015

SUBSCRIPCIONS

 

 

Jornada a València sobre Horitzó 2020. Salut, canvi demogràfic i benestar


       h2020

El proper 5 de novembre de 2015 se celebrarà a València una jornada informativa regional sobre el repte social 1 d'Horitzó 2020, Salut, canvi demogràfic i benestar. Els participants inscrits que així ho sol·liciten, poden mantenir una entrevista bilateral de revisió de propostes amb el Punt de Contacte Nacional, prèvia acceptació per part dels organitzadors de l'esdeveniment. El formulari de sol·licitud està disponible al web de la jornada, així com el programa previst d'intervencions. La data límit de sol·licitud d'entrevistes és el 29 d'octubre.

 

La jornada està organitzada conjuntament per la Generalitat Valenciana, la Xarxa d'Instituts Tecnològics de la Comunitat Valenciana (REDIT), la Xarxa d'Universitats Valencianes per al Foment de la R+D (RUVID), i els Centres Empresa-Europa (SEIMED) de la Xarxa Europea d'Empreses (EEN). Hi col·labora el Centre per al Desenvolupament Tecnològic Industrial (CDTI) del Ministeri d'Economia i Competitivitat i l'Institut de Salut Carles III.

 

Les convocatòries publicades sota el Programa de Treball 2016-2017 estan allotjades al Portal del Participant de la Comissió Europea.

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROSALUT (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROSALUT Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROSALUT.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

Universitat de València - OPER Av. Blasco Ibáñez, 13 - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621


Website Statistics