EURORECERCA NÚM 1388 Data: 30 d'octubre de 2015

SUBSCRIPCIONS

 

 

Jornada a València sobre Horitzó 2020: Medi ambient


       h2020

La jornada informativa regional sobre les convocatòries de 2016 del repte social 5 d'Horitzó 2020, Acció pel clima, medi ambient, eficiència de recursos i matèries primeres, tindrà lloc a València el proper 10 de novembre de 2015. Els participants inscrits que així ho sol·liciten, poden mantenir una entrevista bilateral de revisió de propostes amb el Punt de Contacte Nacional, prèvia acceptació per part dels organitzadors de l'esdeveniment. La data límit de sol·licitud d'entrevistes és el 6 de novembre a les 17 h. i el formulari de sol·licitud està disponible al web de la jornada. Les convocatòries publicades sota el Programa de Treball 2016-2017 estan allotjades al Portal del Participant de la Comissió Europea.

 

La jornada està organitzada per la Generalitat Valenciana en col·laboració amb el Centre per al Desenvolupament Tecnològic Industrial (CDTI) del Ministeri d'Economia i Competitivitat, l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial de la Comunitat Valenciana (IVACE), la Xarxa d'Universitats Valencianes per al Foment de la R+D (RUVID), els Centres Empresa-Europa (SEIMED) de la Xarxa Europea d'Empreses (EEN), i la Xarxa d'Instituts Tecnològics de la Comunitat Valenciana (REDIT).

 

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROMEDIAMBIENT (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROMEDIAMBIENT Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROMEDIAMBIENT.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

Universitat de València - OPER Av. Blasco Ibáñez, 13 - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621


Website Statistics