EURORECERCA NÚM 1389 Data: 3 de novembre de 2015

SUBSCRIPCIONS

 

 

Jornada a València sobre Horitzó 2020: Finançar la recerca en ciències socials i humanitats


       h2020

Finançar la recerca en ciències socials i humanitats és el títol de la jornada informativa sobre ajuts europeus que se celebrarà a València i que inclourà no només el repte social 6 d'Horitzó 2020 (Europa en un món canviant. Societats inclusives, innovadores i reflexives) sinó també altres oportunitats en diferents reptes i prioritats d'Horitzó 2020, a més de les subvencions gestionades pel Consell Europeu de Recerca (ERC) i les corresponents a les accions de mobilitat Marie Sklodowska-Curie en el pilar de Ciència Excel·lent.

 

La jornada tindrà lloc el divendres 13 de novembre a la Ciutat Politècnica de la Innovació (en el campus de la Universitat Politècnica de València). La inscripció és gratuïta (limitada per la capacitat de la sala), i cal formalitzar-la segons les instruccions incloses en el programa. Els participants inscrits que així ho sol·liciten, poden mantenir una entrevista bilateral de revisió de propostes amb el Punt de Contacte Nacional, prèvia cita.

 

La jornada està organitzada per la Xarxa d'Universitats Valencianes per al Foment de la R+D (RUVID) i finançada pel Ministeri d'Economia i Competitivitat. Hi col·laboren la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia (FECYT), l'Oficina Europea del Ministeri d'Economia i Competitivitat, TECNALIA i la Xarxa d'Instituts Tecnològics de la Comunitat Valenciana (REDIT).

 

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROSOCIHUMANITATS (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROSOCIHUMANITATS Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROSOCIHUMANITATS.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

Universitat de València - OPER Av. Blasco Ibáñez, 13 - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621


Website Statistics