EURORECERCA NÚM 1408 Data: 21 de gener de 2016

SUBSCRIPCIONS

©2016 Universitat de València. Tots els drets reservats.  

 

Convocatòria conjunta DAPHNE i JUSTÍCIA


ec

La Direcció General de Justícia de la Comissió Europea ha publicat una convocatòria conjunta del programa de Drets, Igualtat i Ciutadania (REC) i del programa de Justícia, anomenada "Subvencions per a accions de suport a les víctimes de la violència i de delictes", que combina fons de dues convocatòries incloses en els respectius programes de treball i relacionades amb les víctimes, però des d'una perspectiva diferent: la corresponent al programa REC se centra en les víctimes que pertanyen a diversos grups de risc, com ara els infants i les dones (línia Daphne), mentre que la corresponent al programa de Justícia cobreix qualsevol víctima (línia Justícia).

El personal de la Universitat de València amb interès per presentar una proposta de projecte, pot contactar amb la nostra oficina mitjançant l'adreça de correu operuv@uv.es o el telèfon 96-3983621.

A continuació se n'indiquen les dades bàsiques. Tota la informació es troba mitjançant l'enllaç següent:

http://ec.europa.eu/justice/grants1/calls/2015_action_grants/just_2015_spob_ag_vict_en.htm

 

Codi de la convocatòria: JUST/2015/SPOB/AG/VICT

Temes convocats

Text complet de la convocatòria en aquest enllaç

Prioritats

Línia Daphne: l'objectiu n'és contribuir a la protecció de les víctimes o víctimes potencials que siguen infants, joves, dones o altres grups de risc, concretament grups en risc de patir violència en relacions afectives.

Línia Justícia: l'objectiu n'és contribuir a la implementació i aplicació pràctica de la Directiva 2012/29/UE sobre l'establiment de les normes mínimes de drets, suport i protecció de les víctimes de delictes, així com la Directiva 2011/99/UE sobre l'Ordre Europea de Protecció, el Reglament (UE) 606/2013 relatiu al reconeixement mutu de mesures de protecció en matèria civil, i la Directiva 2004/80/CE sobre indemnització a les víctimes de delictes.

 

Activitats

Línia Daphne: creació de capacitats i formació de professionals, programes de suport específics, aprenentatge mutu, activitats de conscienciació, formació i intercanvi de bones pràctiques.

Línia Justícia: aprenentatge mutu, intercanvi de bones pràctiques i desenvolupament de mètodes de treball que puguen ser transferibles a altres països; creació de capacitats, desenvolupament d'eines d'informació, intercanvi d'informació i campanyes de difusió i conscienciació; promoció de la cooperació entre les autoritats competents, les agències, les professions jurídiques i els proveïdors de serveis (incloses les xarxes); activitats analítiques, com ara recollida de dades i creació de bases de dades.

 

Pressupost indicatiu

Línia Daphne: 3.019.357 euros; línia Justícia: 2.000.000 euros

La subvenció mínima que es pot sol·licitar en ambdues línies és de 75.000 euros.

 

Durada del projecte

La durada inicial del projecte no pot sobrepassar els 24 mesos.

 

Països elegibles

Línia Daphne: els Estats Membres de la Unió Europea i Islàndia.

Línia Justícia: els Estats Membres de la Unió Europea, excepte Regne Unit i Dinamarca.

 

Cofinançament

La subvenció màxima de la Comissió Europea és del 80% de les despeses elegibles del projecte.

 

Consorci

Línia Daphne: els projectes han de ser transnacionals i el consorci ha d'estar compost d'almenys tres entitats pertanyents a tres països elegibles diferents.

Línia Justícia: els projectes poden ser nacionals o transnacionals, presentats per una única entitat o per un consorci d'organismes elegibles.

 

Termini i presentació de sol·licituds

El termini de presentació acaba el 8 d'abril de 2016 a les 12.00 h. del migdia (CET). La presentació es farà exclusivament en línia a través del sistema PRIAMOS de la Comissió Europea.

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROSOCIHUMANITATS (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROSOCIHUMANITATS Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROSOCIHUMANITATS.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

Universitat de València - OPER Av. Blasco Ibáñez, 13 - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621


Website Statistics