EURORECERCA NÚM. 1413 Data: 10 de febrer de 2016

SUBSCRIPCIONS

©2016 Universitat de València. Tots els drets reservats.  

 

Avaluadors de la Comissió Europea


experts

L’Oficina Europea del Ministeri d’Economia i Competitivitat ha preparat un document amb l'objecte de facilitar la identificació d’oportunitats per a les investigadores i investigadors interessats a avaluar propostes de projecte del repte social 6 d’Horitzó 2020, “Societats inclusives, innovadores i reflexives”, concretament de les convocatòries següents:

 

Call CO-CREATION: Co-creation for growth and inclusion
Call REV-INEQUAL: Reversing inequalities and promoting fairness
Call ENG-GLOBALLY: Engaging together globally
Call CULT-COOP: Understanding Europe – promoting the European public and cultural space

 

El document està disponible al portal web espanyol d’Horitzó 2020 en aquest enllaç.

 

Les persones hi interessades poden inscriure's com a experts al Portal del Participant de la Comissió Europea. El personal de la Universitat de València que vulga col·laborar com a avaluador i no estiga inscrit, pot fer-ho en línia mitjançant aquest enllaç i, en cas de necessitar assessorament personalitzat amb el procés d’inscripció, pot contactar amb la nostra oficina i preguntar per Rosa García o Marcos Signes.

 

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROSOCIHUMANITATS (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROSOCIHUMANITATS Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROSOCIHUMANITATS.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

Universitat de València - OPER Av. Blasco Ibáñez, 13 - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621


Website Statistics