EURORECERCA NÚM. 1414 Data: 15 de febrer de 2016

SUBSCRIPCIONS

©2016 Universitat de València. Tots els drets reservats.  

 

Escola d'estiu de Climate-KIC “The Journey”


climate-kic

S’ha obert el termini d'inscripció per participar en l'escola d'estiu “The Journey”, organitzada per Climate KIC (partenariat públic-privat d'innovació en el camp del canvi climàtic més gran d'Europa)

“The Journey” és una escola d'estiu internacional, d'entre 5 i 3 setmanes de durada, organitzada per Climate KIC (www.climate-kic.org) amb l'objectiu d'oferir a estudiants de postgrau la possibilitat de convertir-se en la pròxima generació de líders de la innovació entorn del canvi climàtic.

Aquesta escola d'estiu està dirigida a estudiants de postgrau d'entre 21 i 41 anys que vulguen emprendre en l'àmbit del canvi climàtic i que tinguen un alt nivell d'anglès, ja que aquest és l'idioma en què es desenvolupa la totalitat de l'escola. Poden participar estudiants tant de branques tècniques relacionades amb el medi ambient i la sostenibilitat com de branques socioeconòmiques, per la qual cosa l'ambient és molt multidisciplinari i internacional. Els alumnes són seleccionats de tot el món. 

L'escola d'estiu està organitzada pels socis de Climate KIC, entre els quals hi ha la Universitat de València, i es desenvolupa en tres localitats europees diferents, entre les quals París, Londres, València, Bolonya (Itàlia), Zuric (Suïssa), Hamburg (Alemanya), Munic (Alemanya), Budapest (Hongria), Lund (Suècia), Breslavia (Polònia), Trondheim (Noruega), Holanda i la regió de West Midlands (Anglaterra).

 

Dates de l'escola d'estiu: 

Enguany Climate KIC organitza 6 edicions de “The Journey” en tres dates diferents segons la ruta establerta entre les universitats organitzadores: 

  • Ruta 1 (5 setmanes): 3 juliol – 6 d'agost
  • Ruta 2 (3 setmanes): 17 juliol – 6 d'agost (“Global Edition”)
  • Ruta 3 (5 setmanes): 24 juliol – 27 d'agost

 

Finançament: 

Els estudiants de la UE (titulars d'un passaport de la zona econòmica europea o suís i els estudiants no europeus però matriculats, a temps complet, en una universitat europea durant el curs acadèmic 2015/2016) estan exempts del pagament de matrícula. 

A més, Climate KIC finança la participació dels alumnes seleccionats, que inclou l'allotjament i la mitja pensió durant el curs, així com els dos viatges entre localitats. Els estudiants participants només han de pagar el seu viatge d'anada a la primera localitat, el de tornada al seu lloc d'origen i els sopars.

 

Termini i forma d'inscriure-s’hi: 

La inscripció és en línia: http://www.climate-kic.org/for-students/summer-school i el termini màxim per enviar sol·licituds acaba:

  • L’1 març de 2016 per assistir a l'escola d’estiu de 5 setmanes.
  • El 21 març de 2016 per assistir a l'escola d'estiu de 3 setmanes (“Global Edition”).

Més informació: http://www.climate-kic.org/for-students/summer-school 
Contacta amb paz.ruiz@climate-kic.org / celsa.monros@climate-kic.org

 

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EURORECERCA (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EURORECERCA Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EURORECERCA.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

Universitat de València - OPER Av. Blasco Ibáñez, 13 - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621


Website Statistics