EURORECERCA NÚM. 1416 Data: 18 de febrer de 2016

SUBSCRIPCIONS

©2016 Universitat de València. Tots els drets reservats.  

 

Convocatòria sobre dieta saludable d'ERA-HDHL


HDHL

 

Una dieta saludable per a una vida saludable és el nom de la iniciativa de programació conjunta establerta per 13 països europeus i Canadà, coneguda per la seua sigla en anglès, HDHL. Aquesta iniciativa ha publicat la seua primera convocatòria de propostes amb l'instrument ERA-NET Cofund, i porta per títol:

Biomarcadors per a la nutrició i la salut

Com és habitual amb l'esquema ERA-NET, es tracta de una convocatòria conjunta entre les agències finançadores nacionals que formen part de la xarxa, on cada país finança (segons la normativa nacional respectiva) els seus grups d'investigació dins els consorcis que participen amb èxit a la convocatòria transnacional. En el cas d'Espanya, els organismes finançadors són l'Institut de Salut Carles III (ISCIII) i el Ministeri d'Economia i Competitivitat (MINECO).

 

El personal de la Universitat de València interessat a presentar una proposta de projecte per a aquesta convocatòria, pot contactar amb la nostra oficina mitjançant la nostra adreça operuv@uv.es, telèfon 96-3983621. El termini de presentació de propostes preliminars davant HDHL acaba el 19 d'abril de 2016.

 

A continuació se n'indiquen les dades bàsiques. La informació completa, incloent-hi les normes nacionals de finançament dels països respectius, es troba al web següent:

http://www.healthydietforhealthylife.eu/index.php/joint-actions/era-hdhl

Temes convocats

La convocatòria se centra en la identificació i validació de biomarcadors que es modulen amb la dieta i que indiquen un canvi en l'estat de salut o en el risc de desenvolupar malalties relacionades amb la dieta. Es poden considerar també els biomarcadors d'activitat física juntament amb la dieta.

Consulteu la descripció sencera en aquest enllaç.

 

Entitats elegibles

Són elegibles per part del MINECO els organismes de recerca sense finalitat lucrativa, segons la convocatòria 2016 d'Accions de Programació Conjunta Internacional.

Són elegibles per part de l'ISCIII els hospitals, centres d'atenció primària o establiments públics de salut del Sistema Nacional de Salut (SNS). Els instituts de recerca sanitària (IIS) i els centres CIBER o CIBERNED són elegibles només en el cas que el sol·licitant siga el coordinador del consorci transnacional.

 

Pressupost

El pressupost inicial del MINECO per al finançament de projectes sota aquesta convocatòria és de 700.000 euros; el de l'ISCIII, fins a 500.000 euros.

 

Durada dels projectes

MINECO, fins a 3 anys; ISCIII, projectes de 3 anys.

 

Països elegibles

Alemanya, Àustria, Bèlgica, Canadà, Dinamarca, Espanya, França, Irlanda, Itàlia, Països Baixos, Polònia, Regne Unit, Romania i Turquia.

 

Consorci

Han de formar part com a socis del consorci del projecte un mínim de tres socis de tres països elegibles diferents i un màxim de sis socis elegibles. S'anima els sol·licitants a incloure socis que són elegibles per a Bèlgica (organisme finançador, SPW-DG06), per a l'organisme finançador NCBR de Polònia, o per a l'organisme romanès ANCSI. En cas que s'incloguen un o dos socis com els esmentats, el nombre màxim pot augmentar a set o vuit. No s'acceptaran més de dos socis elegibles del mateix país en un consorci.

 

Final del termini i presentació de propostes

La presentació de propostes davant HDHL segueix un procediment en dues fases, amb la presentació d'una proposta preliminar en un primer terme i, en cas de ser aprovada, la proposta completa en una data posterior. L'eina de presentació en línia està disponible mitjançant la pàgina web de la convocatòria.

El termini per a presentar propostes preliminars acaba el 19 d'abril de 2016 a les 16.00 h. CEST.

 

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROSALUT (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROSALUT Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROSALUT.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

Universitat de València - OPER Av. Blasco Ibáñez, 13 - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621


Website Statistics