EURORECERCA NÚM. 1431 Data: 12 d'abril de 2016

SUBSCRIPCIONS

©2016 Universitat de València. Tots els drets reservats.  

 

Jornada a València: Accions Marie Sklodowska-Curie 2016


   H2020

El proper 28 d'abril de 2016, se celebrarà la jornada "Oportunitats per a la mobilitat en investigació" a la Ciutat Politècnica de la Innovació (Universitat Politècnica de València), dedicada a presentar diverses accions Marie Sklodowska-Curie d'Horitzó 2020, com ara les beques individuals (IF) 2016, la convocatòria de les quals obre hui 12 d'abril el termini de presentació de propostes, que romandrà obert fins al 14 de setembre de 2016.

 

Hi participarà, entre altres, el punt de contacte nacional de les accions Marie Sklodowska-Curie (Cristina Gómez, de l'Oficina Europea del Ministeri d'Economia i Competitivitat MINECO - FECYT), amb qui es pot sol·licitar una entrevista personal a través d'aquest formulari.

La jornada inclou un apartat dedicat a altres oportunitats de mobilitat internacional i al portal Euraxess, així com una videoconferència amb grups de recerca d'altres països interessats a acollir investigadors i investigadores, moderada pel president de la Societat d'Investigadors Espanyols al Regne Unit (SRUK-CERU).

 

L'esdeveniment està organitzat per RUVID, la xarxa d'universitats valencianes per a la R+D, i la Societat d'Investigadors Espanyols al Regne Unit, amb el suport del MINECO. Hi col·laboren la Universitat Politècnica de València i l'Oficina Europea del MINECO.

 

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EURORECERCA (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EURORECERCA Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EURORECERCA.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

Universitat de València - OPER Av. Blasco Ibáñez, 13 - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621


Website Statistics