EURORECERCA NÚM. 1435 Data: 19 d'abril de 2016

SUBSCRIPCIONS

©2016 Universitat de València. Tots els drets reservats.  

 

Jornada a València sobre el repte 7 Societats segures d'Horitzó 2020


   H2020

El proper 17 de maig de 2016, se celebrarà la jornada informativa regional del repte social 7 "Societats segures. Protegir la llibertat i la seguretat d'Europa i dels seus ciutadans" d'Horitzó 2020 per a presentar les convocatòries 2016 i fer recomanacions sobre com presentar una proposta de projecte. La jornada se celebrarà a la Ciutat Politècnica de la Innovació (Universitat Politècnica de València) i inclou una sessió de cerca de socis (networking) on els participants podran fer una presentació de les seues capacitats d'investigació.

 

Hi participarà, entre altres, Maite Boyero (CDTI), representant nacional al Comitè de Programa del repte Societats Segures, amb qui es pot sol·licitar una entrevista personal (fins al 10 de maig) a través d'aquest formulari.

 

L'esdeveniment està organitzat per RUVID (la xarxa d'universitats valencianes per a la R+D), amb el suport del Ministeri d'Economia i Competitivitat (MINECO). Hi col·laboren el Centre per al Desenvolupament Tecnològic Industrial (CDTI), l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), els Centres Empresa-Europa SEIMED de l'Enterprise Europe Network, i la Xarxa d'Instituts Tecnològics de la Comunitat Valenciana (REDIT).

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROSEGURETAT (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROSEGURETAT Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROSEGURETAT.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

Universitat de València - OPER Av. Blasco Ibáñez, 13 - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621


Website Statistics