EURORECERCA NÚM. 1436 Data: 19 d'abril de 2016

SUBSCRIPCIONS

©2016 Universitat de València. Tots els drets reservats.  

 

Convocatòria WHRI-ACADEMY de beques de mobilitat internacional


whri-academy

WHRI-ACADEMY és un programa de beques de mobilitat internacional d'investigadors i d'investigadores en el camp de la medicina assistencial i les ciències de la vida, que naix amb l'objectiu de fomentar el treball en projectes multidisciplinaris i contribuir a maximitzar les oportunitats de desenvolupament professional en aquests camps. Hi participen com a institucions d'acollida diverses universitats i centres de recerca d'arreu el món, entre els quals la Universitat de València.

 

La cinquena convocatòria té actualment obert el termini de presentació de manifestacions d'interès. Els candidats han de contactar amb el científic o científica responsable del centre seleccionat d'entre la llista d'institucions participants, per a debatre la seua idea de projecte. Una vegada acceptada, cal presentar conjuntament la manifestació d'interès segons la plantilla inclosa en el pack de sol·licitud i preparar la proposta que s'ha de trametre a la secretaria de la convocatòria abans de la data límit (12 de juliol de 2016 a les 17.00 h., hora local del Regne Unit).

 

És un requisit per a presentar la candidatura estar en possessió del títol de doctora o doctor, o tenir un mínim de quatre anys d'experiència investigadora (a temps complet equivalent) des de la data d'obtenció del títol universitari que capacita per a accedir als estudis de doctorat. Cal tenir en compte que els candidats han de complir amb la regla de mobilitat, és a dir, no haver residit en el país d'acollida durant més de 12 mesos en els tres anys anteriors a la data límit de presentació de propostes esmentada dalt.

 

El personal de la Universitat de València interessat a sol·licitar una beca de WHRI-ACADEMY, pot contactar amb la nostra oficina mitjançant el nostre correu electrònic operuv@uv.es o el telèfon 96-3983621. Tota la informació es troba al web següent:

http://www.whri-academy.eu/announcement/call-proposals

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROSALUT (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROSALUT Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROSALUT.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

Universitat de València - OPER Av. Blasco Ibáñez, 13 - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621


Website Statistics