EURORECERCA NÚM. 1439 Data: 4 de maig de 2016

SUBSCRIPCIONS

©2016 Universitat de València. Tots els drets reservats.  

 

Convocatòries sobre empreses socials i relacions industrials de la DG d'Ocupació, Assumptes Socials i Inclusió


ec

La Direcció General d'Ocupació, Assumptes Socials i Inclusió de la Comissió Europea ha publicat dues convocatòries de propostes per atorgar subvencions a projectes de millora del coneixement especialitzat en el camp de les relacions industrials (codi VP/2016/004) i accions per a impulsar l'oferta i la demanda del mercat financer en relació amb les empreses socials (codi VP/2016/007). A continuació se n'indiquen les dades bàsiques i els enllaços als webs de les convocatòries. El personal investigador de la Universitat de València que hi estiga interessat, pot contactar amb la nostra oficina mitjançant la nostra adreça operuv@uv.es o el telèfon 96-3983621. Cal destacar que la convocatòria sobre relacions industrials estableix que, per a ser elegibles, les propostes han d'incloure la participació d'una universitat o un centre de recerca públics.

Convocatòria: Improving expertise in the field of industrial relations

Codi: VP/2016/004

Web de la convocatòria: http://ec.europa.eu/social/main.jsp?catId=629&langId=en&callId=479&furtherCalls=yes

Final del termini: 15 de juliol de 2016

Temes convocats: L'objectiu general n'és millorar els coneixements especializats en relacions industrials a través d'activitats de recerca i anàlisi, tant a escala europea com en termes comparatius (identificant similituds i diferències dels sistemes respectius en els estats membres i països candidats), contribuent així al desenvolupament i millora de la qualitat i efectivitat de les estructures i processos en els estats membres i en Europa en el seu conjunt. (Consulteu el text complet de la convocatòria).

Països elegibles: el sol·licitant principal ha de pertànyer a un dels estats membres de la UE; la resta de sol·licitants, a un dels estats membres o països candidats.

Consorci: el consorci de projecte ha d'incloure la participació, com a sol·licitant principal o com a cosol·licitant, d'una universitat o centre de recerca públics, i tenir entitats participants de més d'un estat membre o país candidat.

Pressupost: el pressupost total indicatiu de la convocatòria és 4.150.000 euros.

Cofinançament: la contribució de la Unió Europea no pot superar el 90% del total de despeses elegibles.

Presentació de sol·licituds: tant de manera electrònica a través del sistema de la Comissió Europea SWIM, com en paper a l'adreça indicada en la convocatòria.

Convocatòria: Actions to boost the demand and supply side of the finance market for social enterprises
(EaSI Programme)

Codi: VP/2016/007

Web de la convocatòria: http://ec.europa.eu/social/main.jsp?catId=629&langId=en&callId=482&furtherCalls=yes

Final del termini: 13 de juny de 2016

Temes convocats: L'objectiu general n'és contribuir al desenvolupament d'un mercat de finances socials per mitjà de capacitar més empreses socials per a assumir productes financers reemborsables amb el fi de desenvolupar i ampliar el seu model innovador de negocis. El suport es traduirà en, d'una banda, impulsar l'oferta de finances socials a través de la creació de capacitats entre els agents del sistema, i de l'altra, generar una demanda efectiva de finances socials entre les empreses socials per mitjà del desenvolupament de la seua "disposició a la inversió". Tenint en compte la varietat de situacions quant a l'oferta del mercat de les finances socials, a la convocatòria s'han disposat cinc línies d'actuació: A) Establiment de partenariats de finances socials, B) Establiment d'instruments i mecanismes, C) Facilitar les finances híbrides, D) Suport a la disposició per a la inversió, i E) Creació d'una plataforma d'àmbit europeu per a reforçar la capacitat de les organitzacions de suport a les empreses socials. (Consulteu el text complet de la convocatòria i el corrigendum).

Països elegibles: els participants del programa EaSI, és a dir, els estats membres de la UE, Islàndia i Noruega segons l'acord de l'Espai Econòmic Europeu, Albània, l'Antiga República Iugoslava de Macedònia, Montenegro, Sèrbia i Turquia.

Consorci: diferents requeriments de consorci segons la línia d'actuació (consulteu el text complet de la convocatòria).

Pressupost: el pressupost total indicatiu de la convocatòria és 2.150.000 euros.

Cofinançament: la contribució de la Unió Europea no pot superar el 80% del total de despeses elegibles.

Presentació de sol·licituds: tant de manera electrònica a través del sistema de la Comissió Europea SWIM, com en paper a l'adreça indicada en la convocatòria.

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROSOCIHUMANITATS (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROSOCIHUMANITATS Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROSOCIHUMANITATS.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

Universitat de València - OPER Av. Blasco Ibáñez, 13 - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621


Website Statistics