EURORECERCA NUM. 1453 Data: 16 de juny de 2016

SUBSCRIPCIONS

©2016 Universitat de València. Tots els drets reservats.  

  facebook   Twitter

Jornada a València sobre el programa LIFE+


  LIFE+

REDIT i Cámara Valencia organitzen una jornada informativa sobre la convocatòria 2016 del programa europeu de medi ambient i acció pel clima, LIFE+, oberta en l'actualitat fins a diverses dates del mes de setembre.

 

La jornada se celebrarà el 14 de juliol de 2016 a l'Escola de Negocis Lluís Vives del Parc Tecnològic de Paterna (València). La inscripció és gratuïta i cal registrar-se mitjançant el programa de l'esdeveniment.

Hi participarà, entre altres, Elena Barrios, punt de contacte nacional del programa LIFE+ a Espanya (Ministeri d'Agricultura, Alimentació i Medi Ambient). La jornada hi inclou un apartat dedicat al market place d'EEN/SEIMED on els participants podran consultar les oportunitats internacionals de col·laboració en projectes. H intervindrà a més la Direcció General de Fons Europeus de la Conselleria d'Hisenda i Model Econòmic de la Generalitat Valenciana per a presentar la Iniciativa PIME i també per a donar un avanç informatiu sobre els seus futurs instruments financers.

 


Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EURORECERCA (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EURORECERCA Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EURORECERCA.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

Universitat de València - OPER Av. Blasco Ibáñez, 13 - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621


Website Statistics