EURORECERCA NÚM. 1457 Data: 1 de julio de 2016

SUBSCRIPCIONS

©2016 Universitat de València. Tots els drets reservats.  

 

Taller a València sobre el repte ENERGIA d'Horitzó 2020


   H2020

El proper 7 de juliol de 2016, se celebrarà a València un taller sobre el repte social 3 "Energia segura, neta i eficient" d'Horitzó 2020 per a presentar les convocatòries 2016-2017 i fer recomanacions sobre com presentar una proposta de projecte. El taller se celebrarà a la Ciutat Administrativa 9 d'Octubre (C/ Castan Tobeñas, 77) i inclou una sessió de cerca de socis (networking) on els participants podran fer una presentació de les seues capacitats d'investigació.

 

Hi participarà, entre altres, Pilar González Gotor (CDTI), punt de contacte nacional del repte social d'Energia, amb qui es pot sol·licitar una entrevista bilateral (fins a les 10 h. del 4 de juliol) a través d'aquest formulari.

 

L'esdeveniment està organitzat per diverses entitats entre les quals l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), els Centres Empresa-Europa SEIMED de l'Enterprise Europe Network, la Xarxa d'Instituts Tecnològics de la Comunitat Valenciana (REDIT) i la Xarxa d'Universitats Valencianes per a la R+D (RUVID). Hi col·laboren el Ministeri d'Economia i Competitivitat (MINECO), el Centre per al Desenvolupament Tecnològic Industrial (CDTI), QiEnergy, Etra I+D, l'Institut Tecnològic de l'Energia (ITE), l'Institut d'Enginyeria Energètica i Inndea València.

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROENERGIA (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROENERGIA Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROENERGIA.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

Universitat de València - OPER Av. Blasco Ibáñez, 13 - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621


Website Statistics