EURORECERCA NÚM. 1462 Data: 7 de setembre de 2016

SUBSCRIPCIONS

©2016 Universitat de València. Tots els drets reservats.  

 

Taller pràctic H2020 NMBP


   H2020

El 20 de setembre de 2016, se celebrarà un taller pràctic sobre els temes del pilar de lideratge industrial "Nanotecnologies, materials i processos de fabricació avançats, i biotecnologia" (coneguts per las segles NMBP) d'Horitzó 2020, per a fer balanç de participació, presentar les convocatòries 2016-2017 i fer recomanacions sobre com presentar una proposta de projecte. La jornada se celebrarà a la Ciutat Administrativa 9 d'Octubre (València) i inclou una sessió de cerca de socis (networking) on els participants podran fer una presentació de les seues capacitats d'investigació.

 

Hi participarà, entre altres, Santiago Luis Lafuente, avaluador d'NMBP d'Horitzó 2020, i Lucía Íñigo (CDTI), punt de contacte nacional i representant al Comitè de Programa d'NMBP, amb qui es pot sol·licitar una entrevista personal (abans de les 10 h. del 15 de setembre) a través d'aquest formulari.

 

L'esdeveniment està organitzat per l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), la Xarxa d'Instituts Tecnològics de la Comunitat Valenciana (REDIT) i els Centres Empresa-Europa SEIMED de l'Enterprise Europe Network. Hi col·laboren el Centre per al Desenvolupament Tecnològic Industrial (CDTI) del Ministeri d'Economia i Competitivitat (MINECO), l'Institut de Tecnologia Ceràmica, MICUNA, l'Institut Tecnològic AIDIMME, Biòtica i la Universitat Jaume I.

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EURONANOS (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EURONANOS Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EURONANOS.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

Universitat de València - OPER Av. Blasco Ibáñez, 13 - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621


Website Statistics