EURORECERCA NÚM. 1465 Data: 22 de setembre de 2016

SUBSCRIPCIONS

©2016 Universitat de València. Tots els drets reservats.  

 

Convocatòria 2017 Marie Sklodowska-Curie ITN d'Horitzó 2020


h2020

La Comissió Europea ha obert, amb data 15 de setembre de 2016, la convocatòria 2017 de les Xarxes Marie Sklodowska-Curie de Formació Innovadora, corresponent al pilar de Ciència Excel·lent d'Horitzó 2020, el programa marc europeu de recerca i innovació.

El personal de la Universitat de València interessat a presentar una proposta de xarxa per a aquesta convocatòria, pot contactar amb la nostra oficina mitjançant la nostra adreça operuv@uv.es, telèfon 96-3983621. El termini de presentació davant l'Agència Executiva de Recerca (REA) de la Comissió Europea acaba el 10 de gener de 2017.

A continuació se n'indiquen les dades bàsiques. La informació completa i presentació de propostes en línia es troba al Portal del Participant en el següent enllaç:

 

MARIE SKLODOWSKA-CURIE INNOVATIVE TRAINING NETWORKS (ITN)

H2020-MSCA-ITN-2017

Pressupost: 430.000.000 euros

Termini de presentació de propostes: fins al 10 de gener de 2017 a les 17.00 h. (hora local de Brussel·les).

Països elegibles: els Estats Membres de la UE i països associats a Horitzó 2020, la relació dels quals està disponible en aquest enllaç. A banda d'això, una sèrie de països han posat finançament a disposició dels seus participants en Horitzó 2020, com ara Xina, Japó, República de Corea, Mèxic, Rússia, Taiwan.

Les Xarxes de Formació Innovadores (ITN) van adreçades a investigadors novells, és a dir, predoctorals i en els primers quatre anys de les seues carreres investigadores. Tenen per objectiu formar una nova generació d'investigadores i d'investigadors creatius i innovadors, capaços d'afrontar reptes actuals i futurs, i de convertir el coneixement i les idees en productes i serveis per al benefici econòmic i social de la Unió Europea.

Tots els beneficiaris d'aquestes ITN han d'acollir a les seues instal·lacions els investigadors i les investigadores contractats/des i supervisar el seu treball.

El/s supervisor/s i la investigadora o l'investigador han d'establir conjuntament un Pla de Desenvolupament Professional. A més dels objectius de recerca, aquest pla comprèn les necessitats professionals i formatives de l'investigador o investigadora, incloent-hi la planificació de les publicacions i la participació a congressos.

Les ITN donen suport a la formació investigadora conjunta seleccionada de manera competitiva, així com a programes de doctorat, implementats per col·laboracions entre les universitats, centres de recerca, infraestructures de recerca, empreses, PIME i altres agents socioeconòmics de diferents països d'Europa i de fora. Les col·laboracions tenen la forma de Xarxes Europees de Formació (ETN), Doctorats Industrials Europeus (EID) o Doctorats Conjunts Europeus (EJD).

Xarxes Europees de Formació (ETN)

Les ETN són xarxes multisoci de formació investigadora, compostes d'un mínim de tres beneficiaris establerts en un mínim de tres països europeus o associats diferents. Es recomana que provinguen dels sectors acadèmic i no acadèmic, i que les propostes d'ETN oferisquen formació investigadora interdisciplinària i intersectorial.

Les propostes d'ETN tenen un pressupost específic de 370 milions d'euros.

Doctorats Industrials Europeus (EID)

Els EID tenen l'objectiu de formar investigadors altament qualificats i d'estimular l'emprenedoria, la creativitat i la innovació a Europa. Cada EID està compost d'un mínim de dos beneficiaris de dos estats membres o associats diferents. Almenys un beneficiari ha de pertànyer al sector acadèmic, i almenys un al sector no acadèmic, especialment al sector empresarial. En cas que cap dels beneficiaris estiga capacitat per atorgar el títol de doctor o doctora, cal que hi haja una universitat amb aquesta capacitat que estiga associada al projecte.

Les propostes d'EID tenen un pressupost específic de 28 milions d'euros.

Doctorats Conjunts Europeus (EJD)

Els EJD tenen l'objectiu de promoure la col·laboració internacional, intersectorial i multidisciplinària en la formació doctoral europea, mitjançant la creació de programes de doctorat conjunts, conduents a l'establiment de títols de doctorat conjunts, dobles o múltiples. Estan compostos d'un mínim de tres beneficiaris establerts en diferents estats membres o països associats, i capacitats per a atorgar el títol de doctor o doctora.

Les propostes d'EJD tenen un pressupost específic de 32 milions d'euros.

Durada: la durada màxima del finançament de les ITN és de 48 mesos a partir de la data de començament establerta a l'acord de subvenció.

Mobilitat: els investigadors han de complir amb la norma de mobilitat, és a dir, no poden haver residit o desenvolupat la seua activitat principal (treball, estudis, etc.) al país de l'organisme d'acollida durant més de 12 mesos en els 3 anys immediatament anteriors a la data del contracte.

Finançament: La contribució financera de la UE estarà associada a la contractació de personal investigador, d'una banda, i despeses associades amb la seua recerca, formació i treball en xarxa, de l'altra. També hi ha una contribució per a despeses de gestió i costos indirectes.

Més informació: Els documents relatius a la convocatòria i l'eina de presentació de propostes en línia estan disponibles en l'enllaç següent:

Xarxes Marie Sklodowska-Curie de Formació Innovadora

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EURORECERCA (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EURORECERCA Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EURORECERCA.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

Universitat de València - OPER Av. Blasco Ibáñez, 13 - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621


Website Statistics