Benvinguts i benvingudes al coneixement més avançat. La Universitat de València ofereix un ampli ventall d’estudis de postgrau, de qualitat i innovadors, que cobreixen totes les branques del saber. Ací trobaràs totes les modalitats de postgrau màsters oficials, doctorats, màsters propis i altres títols d’especialització

 

PROGRAMES OFICIALS DE POSTGRAU   PROGRAMES PROPIS DE POSTGRAU

 

El nou espai europeu d’ensenyament superior (EEES), que afecta tots els ensenyaments universitaris a Europa, insereix els estudis de Màster Universitari en el nou sistema educatiu per facilitar la formació acadèmica i professional dels estudiants. La iniciació en tasques de recerca es consolida per mitjà dels nous estudis de Doctorat, adaptats a aquest espai europeu, que representen el nivell més elevat en l’ensenyament superior.

Esquemàticament, la nova estructura dels estudis universitaris resulta:

 

  • Estudis de GRAU : Títol de Grau - 1r cicle
  • Estudis de POSTGRAU:
    • Títol de Màster Universitari- 2n cicle
    • Títol de Doctorat -3r cicle
Servei de Postgrau Consultar oferta

 

 

 

 

La Universitat de València, a través de les seues fundacions Universitat-Empresa (ADEIT) i Lluís Alcanyís amplia la seua oferta formativa de postgrau amb un ampli ventall de títols propis (màsters, diplomes i certificats) que donen resposta a les necessitats formatives del món empresarial i professional. Una oferta de cursos, tant presencials com a distància, amb un programa actualitzat permanentment. El claustre de professors disposa de docents procedents tant de l’àmbit universitari com de l’entorn empresarial. Els títols propis, amb una gran trajectòria i reconeixement professional, són avalats i regulats per la Universitat de València, institució que du a terme un procés d’avaluació sobre la seua qualitat.

 


 

 

Servei de Postgrau Consultar oferta

 

Fundació Lluís Alcanyís Consultar oferta