• .
 • .

  Biblioteca de la Facultat

 • .

  Facultat de Psicologia

 • .
Renovació de l'Acreditació de Titols Oficials impartits a la Facultat de Psicologia

Renovació de l'Acreditació de Titols Oficials impartits a la Facultat de Psicologia

23/11/16

El pròxim 29 i 30 de novembre tindrà lloc, a la Facultat de Psicologia, la visita de la Comissió d’Avaluació Externa en el marc del Programa REACREDITA de l’Agència Valenciana d’Avaluació i Prospectiva (AVAP), per als títols de Grau en Psicologia i Màster en Psicologia i Psicopatologia Perinatal i Infantil. L'audiència pública serà el dia 30 de novembre en el Saló de Graus de la Facultat de Psicologia, de la Universitat de València, de 12 a 12.30 h.

  Els professors José Maria Peiró i Alicia Salvador ingressen com a membres numeraris en l'Acadèmia de Psicologia d'Espanya

  22/11/16

  El passat 30 de novembre va tenir lloc l'acte inaugural de les sessions de l'Acadèmia de Psicologia d'Espanya en la Universitat Nacional d'Educació a Distància. En aquest acte es va imposar la medalla als nous acadèmics entre els quals es trobaven els catedràtics de la Universitat de València, professors Alicia Salvador i José Maria Peiró.

  [Llegir més]

   La Dra. Isabel Balaguer Solá, nomenada Dra. Honoris Causa per la Universitat Autònoma de Nou León (México)

   La professora Isabel Balaguer Solá nomenada Dra. Honoris Causa per la Universitat Autònoma de Nou León (México)

   16/11/16

   En sessió solemne de l'H. Consell Universitari del passat 14 de setembre, la Universitat Autònoma de Nou León (UANL) va lliurar a la Professora Isabel Balaguer Solá la distinció acadèmica de Doctora Honoris causa per les seues aportacions acadèmiques en la branca de la psicologia de l'esport. Des de fa una dècada, la professora Isabel Balaguer enforteix la vinculació educativa i científica entre la UANL i la Universitat de València.

   [Llegir més]

    III Setmana de la Cooperació Universitària al Desenvolupament

    III Setmana de la Cooperació Universitària al Desenvolupament

    15/11/16

    Del 28 de novembre al 2 de desembre es celebra la III Setmana de la Cooperació Universitària al Desenvolupament. Hi haurà una exposició al Hall de la Facultat i, a més a més, es desenvoluparà una xerrada col·loqui a càrrec de la professora María Jesús Bravo del Dpt. de Psicologia Social el proper 30 de Novembre a les 19:00 h en el Saló d’Actes al voltant de les activitats que realitza la associació APFG en pro dels drets de les dones i del seu empoderament al sud-oest de Burkina Faso, una zona rural on la pobresa i la insuficiència d'infraestructures, d'aigua i de combustibles per a ús domèstic i transport, s'uneixen a tradicions que dificulten la vida i el desenvolupament de les dones.

    Jornades de la Universitat per la Integració

    12/11/16

    Des de la Unitat per a la Integració de Persones amb Discapacitat (UPD) de la Universitat de València s’organitzen del 28 de novembre al 2 de desembre les “Jornades de la Universitat per la Integració”, amb activitats per commemorar el dia 3 de desembre, “Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat” incloent exposicions, tallers formatius, monòlegs, conferències...

    [Llegir més]

     XI Fòrum d'Ocupació de l'Observatori d'Inserció Professional i Assessorament Laboral (OPAL)

     11/11/16

     Els pròxims dies 22, 23 i 24 de novembre tindrà lloc el XI Fòrum d'Ocupació de la Universitat de València organitzat per l'Observatori d'Inserció Professional i Assessorament Laboral (OPAL) de la Fundació General de la Universitat de València.

     [Llegir més]

      Diverses Convocatòries de Premis

      Diverses Convocatòries de Premis

      20/10/16

      Informació corresponent a diverses convocatóries de Premis: Premi RAGALO (Universitat de Valencia), i VIII edició del Programa YUZZ dirigit a Joves emprenedors.

      [Llegir més]

       des.
       11 - 11

       Agenda setmanal

       + esdeveniments

       Matrícula oberta de les assignatures de Relacions de Gènere

       4 assignatures de Relacions de Gènere, adaptades a cada branca de coneixement, es podrán incorporar a l'expedient acadèmic com 6 crèdits ECTS

        

       Beques RCC Harvard University

       Beques per a estudiants i PDI de la Universitat de València a Harvard University.

        

       VIII Edició del Programa YUZZ "Joves amb idees"

       Programa orientat a la captació i promoció del talent de joves d'entre 18 a 31 anys amb idees de negoci innovadores.

        

       Títols Propis de Postgrau de la UV. Matricula't

       L'oferta més amplia, prop de 300 cursos de totes les àrees formatives. Són els complements perfectes per a la formació de grau per la seua qualitat i especialització.

        

       V Convocatòria de projectes de cooperació al desenvolupament

       Dirigida als membres de la comunitat universitària. Les ajudes pretenen impulsar la realització d'aquest tipus de projectes.

        

       Pedagogia crítica i Literatura

       Curs. Matrícula oberta amb reconeixement de 2 crèdits de lliure opció

        

       Curs de formació de rerpresentants d'estudiants 2016-2017

       Inscripció oberta. Taller presencial de 8 hores. Aula de formació del SeDI - Campus de Blasco Ibáñez

        

       + Vídeos

       Imatge de la portada del video;Facultat De Psicologia
       Imatge de la portada del video;Vídeo Presentació Campus Habitat5U
       Imatge de la portada del video;Saber I Futur Al Teu Abast

       Facultat De Psicologia

       La Universitat de València t'obri les seues portes. Als seus Centres descobriràs una àmplia oferta d'estudis, equipament docent d'última tecnologia, instal·lacions esportives i culturals i una completa xarxa de biblioteques. Tot el que necessites per a accedir a una formació integral que garantisca el teu futur professional.

       Vídeo Presentació Campus Habitat5U

       Vídeo de presentació de Campus Habitat5U elaborat per a la consecució del segell de Campus d'Excel·lència

       Saber I Futur Al Teu Abast

       Vídeo institucional de la Universitat de València

        
        
       Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies