• .

  Biblioteca de la Facultat

 • .

  Facultat de Psicologia

 • .
 • .
XV Certamen Arquimedes

XV Certamen Universitari "Arquimedes" d'Introducció a la Investigació Científica

24/05/16

La Direcció General de Política Universitària (Ministeri d'Educació, Cultura i Esport) ha convocat per a l'any 2016 el XV Certamen Universitari “Arquimedes” d'Introducció a la Investigació Científica. El seu objectiu és fomentar la incorporació dels joves universitaris a la investigació mitjançant la concessió de premis als millors treballs

[Llegir més]

  Visita Comissió Externa AVAP

  Visita Comissió Externa AVAP

  25/04/16

  Els dies 27 i 28 d'abril tindrà lloc la visita del Comitè d'Avaluació Externa designat per la AVAP que, en el marc del programa de reacreditación de títols universitaris, avaluarà diversos Màsters de la Facultat de Psicologia, la Facultat de Ciències d'Activitat Física i Esport i del Vicerectorado d'Estudis de Postgrau.

  [Llegir més]

   Cursos Lliure Elecció

   Cursos Lliure Elecció

   14/03/16

   La Càtedra IECO-UNESCO organitza dos cursos de lliure elecció d'interès per a l'alumnat de la Facultat. Es tracta dels cursos sobre “Direcció basada en la confiança: Liderant Organitzacions” i “Ètica i Valors Humans per a la vida professional”.

   [Llegir més]

    II Premis Motivem

    II Premis Motivem

    04/12/15

    MOTIVEM és un programa dirigit a estudiants de la Universitat de Valencia que promou la creativitat a través de la generació d'idees emprenedores mitjançant el treball en equip i la coordinació del professorat. En el catàleg apareix la relació de docents participants en la segona edició 2015 i els 94 equips que han presentat idees emprenedores. (Per accedir als enllaços utilitzar Chrome o Mozilla)

    Felicitació del Col•legi de Logopedes de la Comunitat Valenciana a graduades i graduats en Logopèdia

    05/10/15

    El Col•legi de Logopedes de la Comunitat Valenciana, malgrat no poder estar present a última hora en la cerimònia de graduació celebrada el passat mes de setembre de 2015, va transmetre la felicitació del seu degà, D. José Francisco Cervera, a través d'unes paraules que van ser llegides per la Secretària de la Facultat de Psicologia, la professora Sonia Martínez Sanchís. Igualment, a través del seu Blog d'Actualitat, va transmetre la seua enhorabona a la promoció del Grau de Logopèdia, recentment titulada.

    maig
    28 - 29

    Agenda setmanal

    + esdeveniments

    Erasmus + 2016 Convocatòria projectes a professors

    La Comissió Europea ha publicat en el Diari Oficial de la Unió Europea del 20 d'octubre de 2015, la Convocatòria del Programa Erasmus+ per a l'any 2016.

     

    Exposició Llums i Fars al Museu d'Història de València

    L'exposició "Llums i fars de la Mediterrània. Paisatge, tècnica, art i societat. De Torrevieja a Vinaròs" al Museu d'Història de València.

     

    Preinscripció als 113 màsters oficials

    La Universitat de València obri el termini de preinscripció per als màsters oficials del curs 2016-2017

     

    Procediment RM1 per a graus i màsters

    Durant tot el mes de maig està actiu en la plataforma del SGIC el procediment per a la gestió dels recursos materials (RM1).

     

    Neurofelicitat: psicobiologia de les emocions

    Inscripció oberta. Coordinador: Raúl Espert Tortajada. Gandia.

     

    Cinema, ciència i existència

    Curs. Ja està oberta la inscripció. Els estudiants de llicenciatura, diplomatura i enginyeria poden convalidar aquest curs per 2 crèdits de lliure elecció.

     

    Com maximitzar el benefici empresarial

    Curs. Ja està oberta la inscripció. Els estudiants de llicenciatura, diplomatura i enginyeria poden convalidar aquest curs per 2 crèdits de lliure elecció.

     

    EXPOCIÈNCIA 2016

    La Universitat celebra la Expociència 2016, la gran festa de la ciència, la tecnologia i la innovació, per a tots públics, al Parc Científic

     

    + Vídeos

    Imatge de la portada del video;Facultat De Psicologia
    Imatge de la portada del video;Vídeo Presentació Campus Habitat5U
    Imatge de la portada del video;Saber I Futur Al Teu Abast

    Facultat De Psicologia

    La Universitat de València t'obri les seues portes. Als seus Centres descobriràs una àmplia oferta d'estudis, equipament docent d'última tecnologia, instal·lacions esportives i culturals i una completa xarxa de biblioteques. Tot el que necessites per a accedir a una formació integral que garantisca el teu futur professional.

    Vídeo Presentació Campus Habitat5U

    Vídeo de presentació de Campus Habitat5U elaborat per a la consecució del segell de Campus d'Excel·lència

    Saber I Futur Al Teu Abast

    Vídeo institucional de la Universitat de València

     
     
    Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies D'acord