Logo de la Universitat de València Logo UV RCC-Harvard Logo del portal

4t Col·loqui Anual IECO-RCC "El desenvolupament de la confiança en les organitzacions a través del treball amb sentit."

  • 4 d’abril de 2016
Universitat Harvard

El RCC té el plaer d'anunciar l'esdeveniment organitzat per l'Institut per a l'Ètica en la Comunicació i les Organitzacions (IECO). L'objectiu del col·loqui és ajuntar importants acadèmics i intel·lectuals per aclarir els aspectes necessaris a l'hora d'estimular l'ambient de treball amb la finalitat de traure el millor de cada un dels treballadors, i així, desenvolupar no només confiança, sinó també organitzacions que prosperin.

El primer Col·loqui Internacional IECO-RCC (2013) centrat en «Construir confiança en les organitzacions: el paper de l'ètica, els valors i la dignitat» va ser gravada i es troba disponible al canal de Youtube de Harvard University. El segon Col·loqui Internacional IECO-RCC (2013) va examinar «El paper de les motivacions morals i espirituals en la construcció de confiança en les organitzacions» (Veure a YouTube). I el tercer Col·loqui Internacional IECO-RCC (2015) centrat en «El desenvolupament de la confiança i d'organitzacions èticament sanes a través de l'Humanistic Management.» (Veure a YouTube).

En el context actual, en el qual s'avalua als treballadors segons la quantitat de producció, existeix el risc de valorar, tant a ells com al seu treball, seguint únicament criteris de producció. Aquest enfocament pot ocasionar la reducció de la dignitat dels empleats. Per tant, existeix la necessitat de redefinir el significat de treball, entès no només seguint els criteris d'eficiència i efectivitat. L'objectiu d'aquest col·loqui és ajuntar anomenats acadèmics i intel·lectuals per aclarir i facilitar el diàleg sobre la qüestió del treball amb sentit i sobre com algunes companyies i els seus empleats doten el seu treball d'importància en difícils contextos. Com a element essencial del debat, els ponents tractaran de conscienciar els oients sobre la importància del treball professional, entès no només com un lloc de treball o com una professió, sinó com un creixement, servei i cura personal.

Ponents convidats:
William English, PhD, Edmond J. Safra Center for Ethics, Harvard University (Moderator).
Lynn Barendsen, Graduate School of Education, Harvard University.
Frank Daly, CBE Executive Fellow, Bentley University.
Donna Hicks, PhD, Weatherhead Center for International Affairs, Harvard University.
Santiago Martínez, Investigador IECO Finlàndia, Universitat de València.
Michael G. Pratt, PhD, Carroll School of Management, Boston College.
Patrocinadors: IECO Research Institute, University of Valencia and Reial Col·legi Complutense
Contacte: Manuel Guillen i Kim Conant