Servei d'Informàtica - Aula Multimèdia
WIKI del Servei d'Informàtica (SiUV)

MMedia. Servidor de Videostreaming de la UV

MMedia és el servidor multimèdia de videostreaming de la Universitat de València, servei implantat i suportat pel Servei d'Informàtica en el grup de treball d'Aula Virtual.

Aquest servei permet a qualsevol usuari de la comunitat educativa (PDI, PAS, alumnat, etc) dipositar material multimèdia en el servidor de streaming i compartir aqueixos continguts amb qui procedisca. MMedia s'assembla als popularment coneguts "Youtube" o "Google Video", però amb els avantatges de ser un servei propi (gestió d'espai, control de continguts, autenticació, protecció de dades, etc.).

Es permet dipositar fitxers de video, arxius de so, fotos i altres arxius relacionats amb la multimèdia.

mmedia.jpg

La gestió dels videos i els arxius multimèdia es realitza mitjançant una senzilla interfície, accessible des de la plataforma d'Aula Virtual, o directament des de http://mmedia.uv.es. L'usuari pot enviar el seu video a MMedia, i fer que en uns minuts estiga disponible per a la seua visualització a través d'Internet.

Per descomptat, es poden establir paràmetres de configuració per a la visualització del contingut, fer que siga públic o privat, fer que exigisca una contrasenya per a la seua visualització, permetre l'addició de metadatos a l'efecte d'aparèixer en els motors de recerca, i un llarg etc.

MMedia realitza també la conversió -si escau- del nostre àudio i video a format MP4 simplement prement un botó, per a emetre els continguts en streaming amb la major qualitat possible a gran velocitat, fent que els continguts siguen reproduïts sense problema a usuaris amb connexions no massa ràpides.

Multimèdia SIUV
[A]    [!]   [+]   <<   >>
 
tornar