Accedir a la pāgina principal de la UniversitatNom de la unitat
Servei d'Informātica

Centre d'atenciķ a l'usuari (CAU)

El Servei d'Informātica ha posat en marxa un nou procediment de recollida de peticions al Servei. Ha creat una pāgina web de http://solicitudes.uv.es, on l'usuari pot escollir entre tres opcions: Peticiķ/ Consulta/ Gestiķ. L'usuari hi entrarā segons quina necessitat tinga.


Si vol fer una peticiķ al Servei d'Informātica, entrarā per la primera opciķ, que té, al seu torn, unes altres opcions.

Si el que vol és fer una consulta de l'estat de les seues peticions, entrarā per la segona i podrā informar-se de totes les anotacions que s'han fet en els comunicats en quč ell figura com a solˇlicitant.

La tercera opciķ de Gestiķ estā habilitada només per al Servei d'Informātica.

 Aquest servei unifica totes les peticions que fan els usuaris de la Universitat respecte del Servei d'Informātica. Hi ha tants tipus d'entrades de peticions com solˇlicituds atčn el Servei (Incidčncies Microinformātica, solˇlicitud de compte de correu, solˇlicitud de pāgina web, solˇlicitud de programari llicenciat per la Universitat, solˇlicitud de número IP per a māquines de la Universitat, solˇlicitud d'instalˇlaciķ de programari nou en aules d'informātica, solˇlicitud d'espai en disc, problemes amb el correu electrōnic, problemes amb la pāgina web, problemes amb la instalˇlaciķ de paquets llicenciats, solˇlicitud de dades d'explotaciķ) i més que s'aniran obrint a mesura que cresquen les necessitats.

Funcionament del CAU

Enllaįos:

Descripciķ Enllaį
Fer una solˇlicitud d'intervenciķ
Veure l'estat de les meues solˇlicituds
Preguntes freqüents

 

 
 [Darrera actualitzaciķ: 15/09/2010]

© Servei d'Informàtica. UNIVERSITAT DE VALČNCIA - Dr.Moliner, 50. 46100 Burjassot (València). Tel: (+34) 96 354 43 10