Servei d'informÓtica

Adreces no personals

Descripciˇ del servei

En alguns casos, Ús interessant que un grup de persones o un ens (departament, servei, grup d'investigaciˇ, etc.) o un tema determinat (congrŔs, tema d'investigaciˇ, etc.) dispose d'una adreša de correu pr˛pia, independentment de l'adreša personal d'un dels membres o responsables de l'ens o el tema esmentat.
 

└LIES DE CORREU

╔s perfectament possible crear una adreša no personal definint un "Ólies" de correu, Ús a dir, una adreša que equivalga a una altra o unes altres adreces.

Per exemple: Toni.Perez@uv.es, Joan.Lopez@uv.es, Lluis.Ruiz@uv.es sˇn les adreces de Toni, Joan i LluÝs; persones responsables de despatxar el correu del "Departament d'Estudis Frescos". Es defineix, doncs, un Ólies, "frescos@uv.es", de manera que qualsevol missatge adrešat a aquest arribe a les b˙sties de Toni, Joan i LluÝs. Qualsevol d'ells contesta i avisa els altres dos que ho ha fet, per exemple mitjanšant l'enviament d'una c˛pia de la resposta.

Observeu que aš˛ ->NO<- implica la creaciˇ d'una b˙stia independent per a "frescos" amb la contrasenya corresponent, sinˇ que ˙nicament es tracta d'una adreša de correu nova.

Addicionalment, es pot insertar una capšalera "Reply-to:" perquŔ quan es conteste un dels missatges adrešats a l'Ólies s'envie c˛pia automÓticament al mateix Ólies (perquŔ la resta dels gestors puguen veure les respostes).

Enllašos

 

Descripciˇ Enllaš
-MÚs informaciˇ

[<] Tornar

 [Darrera actualitzaciˇ: 11/11/03]