Servei d'informàtica

VPN

Descripció del servei

    En el cas d'accès remot, la VPN permet a l'usuari accedir a la seua xarxa corporativa, assignant al seu ordinador remot les adreces i els privilegis dd'aquesta, tot i que haja fet la connexió mitjançant un accès a Internet públic:

    De vegades pot ser interessant que la comunicació que viatja pel túnel establert en la xarxa pública estiga encriptada per a permetre més confidencialitat.
     

  • Avantatges de les VPN. Quan usar una VPN per a connectar amb la xarxa de la Universitat de València?
    L'avantatge principal d'usar una VPN és que permet gaudir d'una connexió a la xarxa amb totes les característiques de la xarxa privada a què es vol accedir. El client VPN adquireix totalment la condició de membre d'aqueixa xarxa, amb la qual cosa se li apliquen totes les directrius de seguretat i els permisos d'un ordinador en aqueixa xarxa privada, i així pot accedir a la informació publicada per a aqueixa xarxa privada: bases de dades, documents interns, etc. a travès d'un accès públic. Alhora, totes les connexions d'accès a Internet des de l'ordinador client VPN es faran usant els recursos i les connexions que tinga la xarxa privada.

Enllaços

 

Descripció Enllaç
-Més informació

[<] Tornar

Més informació: servicio.informatica@uv.es                     [Darrera actualització: 11/11/03]