Accedir a la pàgina principal de la UniversitatImatge decorativa que sugereix les activitats a les que es dedica el servei
Suport Informàtic a l'alumnat (SIA)


¿Què és el S.I.A?

El S.I.A és el Suport Informàtic a l'Alumnat que oferix el Servei d'Informàtica de la Universitat de València des de les 3 biblioteques de campus i a través de la web.

El seu propòsit és atendre totes les consultes sobre les ferramentes institucionals que la Universitat posa a disposició de l'alumnat.

Poden utilizar-ho tots els alumnes i alumnes de la Universitat.

¿En què et pot ajudar el S.I.A ?

El SIA t'ajuda amb qualsevol dubte que tingues sobre: la conexió de portàtils a wifi /eduroam, connexions VPN, ús del correu electrònic, ús d'espai web y en general l'accés als recursos informàtics que oferix la Universitat a l'alumnat.


Serveis oferits:

¿On trobar al S.I.A?

El S.I.A. oferix assistència en mode presencial i virtual.

 • Presencial Pots dirigir-te als punts d'atenció del S.I.A. que trobaràs, degudament senyalitzats, en les biblioteques centrals de la Universitat, on hauràs de enseyar la teua targeta universitària com acreditació.  
  • Biblioteca de Ciències (Campus de Burjassot):
   1ª planta, enfront del mostrador de préstec. Horari en periode lectiu: dimarts i dijous de 12:30h a 14:30 i també de 16:00h. a 18:00h.
  • Biblioteca de Ciències Socials (Campus de Tarongers): Hall de la Biblioteca, junt amb el mostrador d'informació, ordinador 3. Horari en periode lectiu: De dilluns a divendres de 12:30h. a 14:30h. i de 16:00h. a 18:00h.
  • Biblioteca d'Humanitats (Campus de Blasco Ibáñez): sala tres, planta baixa de la biblioteca. Horari en periode lectiu: dilluns, dimecres i divendres de 12:30h. a 14:30h. i de 16:00 a 18:00h.  En període no lectiu:
  Se suspén el servei.

 • Virtual: a través de la web del correu (https://correu.uv.es) les 24 hores del dia polsant sobre l'opció Incidències Informàtiques.

Normes d'ús personal dels recursos informàtics i telemàtics de la U.V.


[<] Tornar
 [Ultima actualització:14/06/2012]

© Servei d'Informàtica. UNIVERSITAT DE VALÈNCIA - Dr.Moliner, 50. 46100 Burjassot (València). Tel: (+34) 96 354 43 10