Web de la secció sindical del  STEPV-Iv    
a la Universitat de València
Telèfon: 963 983 018                            stepv@uv.es stepv@uv.es                               Fax: 963 864 012
pdiinterinsinvestigadorsmesa neg.
legislacióacció socialpremsasalut laboralenllaços
p. d'igualtatcomunicatsformacióqui som
Mesa negociadora del 28 de maig de 2010

Ordre del dia:
1.- Aprovació, si escau, de l'acta de la sessió de 22-04-2010 i document Anex.
2.- Modificació 3/2010 de la RLT: arxiu1, arxiu2
3.- Modificació de l'acord de regularització del personal de laboratori.
4.- Precs i qüestions.
  
Resum de la Mesa Negociadora:

En la primera Mesa Negociadora el nou equip Rectoral és va comprometre a no dur ("en la mesura del possible") cap proposta referent a personal al Consell de Govern, que no haguera estat consensuada en Mesa. Esperem que siga aquesta la forma de negociar en avant (que era el que les seccions sindicals desitjàvem) i que no es perda en el camí.

Punt 1. Aprovació de l’acta anterior.

STEPV va intervenir demanant que es corregira en la part que havia de dir: "La representant del STEPV demana que s'elabore ja un calendari de reunions de la Comissió de Seguiment de l'Acord de Condicions de Treball 2.008 - 2011 per tal de finalitzar l'homologació retributiva del PAS amb la resta d'Universitats que es replegà al punt 3.1 del Annex del dit Acord.

Punt.2.Modificació 3/2010 de la RLT

El Sr. Gerent explica les modificacions proposades (que totes i tots heu rebut com a documentació de la MN) i els efectes col·laterals (efecte dominó) que tindrà la presa de possessió de les persones que han aprovat la promoció interna del grup C al B:

En el cas de la promoció del C al B:
  • 14 persones no s’han presentat o han suspès les proves (millora d’ocupació o comissió de serveis), per tant, poden ser desplaçades al seu lloc de treball anterior o potser a un altre, si aquell ha sigut ocupat durant l’absència.
  • El personal que estiga ocupant les places de grup C que pertanyen a aquests companys que han suspès o no s’han presentat i pogueren quedar-se sense plaça de grup B, també seran desplaçades bé al anterior lloc de treball, bé a la borsa de treball de la qual provenia.
  • El personal interí que ocupe places ofertades que siguen demanades per les persones que han aprovat les proves, també passaran a borsa de treball.
En total pot veure’s afectat al voltant d'un centenar de treballadors i treballadores en aquest procés.
S’oferiran totes les places, tant les transformades (28 places), com les vacants (30 millora ocupació i 3 interins)  i les que vagen generant-se fins a la presa de possessió, per tant la informació és orientativa. S’ha deixat un marge entre les 53 places ofertades i les 61 que eixiran, per tal d’evitar que el requisit lingüístic (idioma europeu o valencià) d’alguns llocs de treball, deixara fora alguna persona, així podran triar plaça en qualsevol cas.
No hi ha hagut cost econòmic (259.906) per l’oferta d’aquestes places perquè hi havia una reserva pressupostària per acord del Consell Social i encara quedarà un romanent d'uns 9.000€ (Grup B).
Per motius d’organització veuen molt difícil que puga fer-se la presa de possessió abans de l'1 de novembre.
Abans de l'estiu no és viable perquè encara estan revisant-se les reclamacions presentades.
Per al grup A, s’han ofert 4 places de les quals, 2 quedaran vacants. En el proper Consell de Govern del 9 de Juny se sotmetrà a votació, i si s'aprova, la presa de possessió es produiria al mateix temps que el concurs d'Administradors/es.

STEPV, ha posat com a condició per votar a favor d’aquesta modificació, que totes les places isqueren amb la mateixa classificació professional, ja que oferien per a triar per ordre de nota, tant places de Tècnic Mitjà de Gestió, com de Cap Tècnic d'Unitat de Gestió (amb tasques de gestió de personal), aleshores es creava un greuge comparatiu entre les persones aprovades. Per tant, hem sol·licitat que primer ha de crear-se la classificació professional, dotar-la d’un catàleg de funcions i després fer un concurs de mèrits per a tot el grup B amb la finalitat d'ocupar-les.


S'aprova la modificació amb els vots a favor de STEPV, UGT, CSIF, CC.OO i el vot en contra de CGT.

Punt.3.Modificació de l’acord de regularització del personal de laboratoris.

En aquest punt, STEPV ha comentat que després d’haver consultat diverses companyes i companys de laboratori, estaven d’acord en que s'unificara la convocatòria de tots els perfils perquè no beneficiava a ningú i en l'última prova, havia sigut un perjudici per tots i totes, el model de convocatòria anterior.
Per tant estàvem a favor de la proposta, sempre que la institució es comprometera a convocar la promoció interna d’aquest col·lectiu tan oblidat el més aviat possible.

El punt s’aprovà per unanimitat.

************************************************************************************

Aclariments:
Enguany el retall de retribucions serà al sou però no a les cotitzacions de la SS i la resta, que seguiran sent com si cobraren el mateix sou que abans, a l'espera de veure com evoluciona el tema financer per a l'any vinent.

El retall de retribucions per al personal laboral no PDI, es farà a través de l'aplicació de taules i no amb l'aplicació directa del 5%, ja que els perjudicava massa per ser un salari baix.


  
Pàgina d'inici 
Pàgina mantinguda per STEPV  stepv@uv.es  stepv@uv.es             fitxa d'afiliació