Logo de la Universitat de València Logo Unitat Web i Màrqueting Logo del portal

Com publicar esdeveniments destacats a les agendes dels centres de la UV

11 de de gener de 2019

gestor de continguts de Oracle

Els esdeveniments d’agenda es crearan a través del formulari habitual disponible al menú de la part superior dreta del requadre de la pròpia agenda. Una vegada generats la Unitat Web i Màrqueting (UWM) els validarà i els enviarà a publicar a les agendes corresponents.

 

Alhora, la UWM compartirà amb els diferents centres cada element susceptible de figurar com a destacat a l’agenda a criteri de cada centre. Eixe element figurarà anomenat com “ESD+títol” en les seues tres versions idiomàtiques.

Quan l’editor de la web d’un centre decidisca que un esdeveniment mereix figurar com a destacat a l’agenda del seu portal web, en primer lloc ha d’anar al buscador del gestor, assenyalar que es van a buscar esdeveniments, i a continuació localitzar el que es desitja destacar.

gestor de continguts de OracleL’element a destacar s’asrrossegarà NOMÉS en la seua versió en valencià fins la caixa “Elementos relacionados” del component d’agenda, i se li assignarà per percentatge l’ordre que ha d’ocupar en la publicació.

D’altra banda cal tenir en compte els criteris generals de publicació d’esdeveniments, com ara que cal enviar-los, almenys, amb 48 hores d'antelació a l'hora d'inici de l'esdeveniment.

Per a qualsevol dubte o problema, per favor, contacte amb agenda@uv.es

Etiquetes