Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Ciències de l'Activitat Física i l'Esport Logo del portal

Diumenge 4 d'octubre celebrarem el 6é Passeig Saludable de La Nau Gran, entre el Jardí Botànic i el Rectorat.

 

Diumenge 4 d'octubre celebrarem una nova edició del Passeig Saludable de la Nau Gran, entre el Jardí Botànic i el Rectorat. Aquesta serà la 6 convocatòria familiar que portarà als carrers de la ciutat de València el protagonisme amable de les persones majors en el nostre entorn social. Obert el període d'inscripció del 17 al 30 de setembre.

Les inscripcions es realitzaran del 17 al 30 de setembre a través de ENTREU. Cal fer una sol·licitud per cada persona que vaja a participar en el Passeig Saludable.

En el cas que vingues acompanyat de menors d'edat, a més de fer la inscripció, s'haurà de presentar una AUTORITZACIÓ SIGNADA PELS SEUS TUTORS LEGALS, acompanyada de còpia del llibre de família i del NIF de qui ho autoritza.

Les tarifes igual que en anteriors edicions són: 5 euros per a inscripcions individuals; 4 euros per persona per a inscripcions de grup (grups d'almenys 10 persones); i 3 euros per a les inscripcions familiars (d'almenys 3 membres)

Enguany recolzem a ACNUR.

El Comitè Español d'ACNUR-Associació Espanya amb ACNUR-EcA, és una associació sense ànim de lucre, afiliació política o religiosa, i declarada d'utilitat pública, que des de 1993 recolza el treball de UNHCR/ACNUR des d'Espanya. La nostra missió és sensibilitzar a la ciutadania i mobilitzar recursos per a contribuir al finançament dels projectes humanitaris que UNHCR/ACNUR duu a terme en el món a favor de més de 54 milions de refugiats i desplaçats que es troben sota la seua empara.

Punt de trobada Jardí Botànic a les 9:30. Eixida a les 10:00

 
Període de l'esdeveniment:

Data De 23 de setembre de 2015 a 30 de setembre de 2015. 24h. Tots els dies.

 
  • 4 d’octubre de 2015 de 09:30 a 13:00. Diumenge.
 
 
Lloc de realització

Jardí Botànic

 
Organitza

Vicerectorat de Polítiques de Formació i Qualitat Educativa.

Servei d'Extensió Universitària

Servei d'Educació Física i Esports .

http://www.uv.es/uvweb/servei_extensio_universitaria/es/servei-extensio-universitaria-1285900077517.html

 

Contacta extensio@uv.es

 
Més informació