Llista de novetats

Últimes 10 novetats

 • 09/06/17

  Accés Majors de 45 anys

  Resultat de la valoració dels alumnes que sol∙liciten l’accés per la via de majors de 45 anys, per al curs 2017‐2018, en el grau de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport.

 • dibuixgrafic40anys

  12/05/17

  Accés Majors de 40 anys

  Resultat de la valoració de la documentació presentada pels alumnes que sol∙liciten l’accés per la via de majors de 40 anys, per al curs 2017‐2018, en el grau de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport.

 • Edifici

  04/07/16

  SOL·LICITUD DE TÍTOL UNIVERSITARI

  A partir d'ara la sol·licitud del títol pots tramitar-la a través de "ENTREU-Seu electrònica" de la Universitat de València, evitant la tramitació presencial. Per poder dur a terme el tràmit és necessari haver concluït els estudis i tindre l’expedient acadèmic clonclòs i tancat. Pots tramitar-ho des de ENTREU - Estudiants - "Sol·licitud de Títol Universitari i SET".

Per a més novetats, utilitza el cercador

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies