• .

    Faculty of Biological Sciences

  • .

    Research in the Faculty

11/12/14

Un estudiant del Grau en Biologia conta la seua experiència de pràctiques externes

Francisco Gimeno va triar el Laboratori de Biologia Molecular de l’Institut Valencià d’Oncologia (IVO) com a lloc on realitzar les seues pràctiques curriculars. L'ADEIT ha publicat en la seua pàgina web una entrevista a aquest estudiant del Grau en Biologia de la nostra Facultat.

01/12/14

Concurs fotogràfic ConCiencia't

En el marc de la celebració Dia Internacional de l'Eliminació de la Violència contra la Dona que se celebra anualment cada 25 de novembre, i davant la bona acollida de la primera edició, es presenta el II Concurs fotogràfic sobre Dona i Ciència, "ConCIENCIA't". El concurs s'emmarca dins de les activitats desenvolupades per les diferents Comissions d'Igualtat dels Centres del Campus de Burjassot-Paterna, i està patrocinat per la Unitat d'Igualtat. L'objectiu del concurs és promoure la igualtat de gènere a la nostra universitat mitjançant la realització de fotografies que mostrin la temàtica de Dona i Ciència. En denominar al concurs "ConCIENCIA't" volem fer reflexionar sobre la necessitat de treballar junt@s per aconseguir la plena participació de les dones en la investigació i en la Ciència. Les bases del concurs es troben en la web de la Unitat d'Igualtat

01/10/14

Resolució convocatòria extraordinària

Consulta les dates d'examen de convocatòria extraordinària per al curs 2014-15

Dec
19 - 21

Weekly agenda

All events

Incentives for the elaboration of teaching materials, theses and articles in Valencian language

Grants for the elaboration of teaching materials, doctoral theses and articles, addressed to the staff, research interns and doctoral students of the UV.

 

Teachers’ assessment survey

From 24 to 31 November, degree and master’s degree students can find surveys on the Virtual Office to assess their first term teachers.

 

Cavanilles / Stubing Un camí, dues mirades

11 December at 13:30 The inauguration of the exhibition “Cavanilles / Stübing A Way, two views” take place at the Hall of the Faculty of Pharmacy

 

Gender relations

Open enrolment for 4 subjects of Gender Relations adapted to every branch of knowledge. Each of the subjects may be validated for 6 ECTS credits.

 

The 0’7 and UV the cooperation to development in your hands

Exhibition within the context of the First Week for the University Development Cooperation of the UV

 

+ Videos

Image of the cover of the video;FACULTAT DE CIÈNCIES BIOLÒGIQUES
Image of the cover of the video;Presentation video of Campus Habitat5U
Image of the cover of the video;SABER I FUTUR AL TEU ABAST

FACULTAT DE CIÈNCIES BIOLÒGIQUES

La Universitat de València t'obri les seues portes. Als seus Centres descobriràs una àmplia oferta d'estudis, equipament docent d'última tecnologia, instal·lacions esportives i culturals i una completa xarxa de biblioteques. Tot el que necessites per a accedir a una formació integral que garantisca el teu futur professional.

Presentation video of Campus Habitat5U

Presentation video of Campus Habitat5U developed to obtain the label of Excellence Campus

SABER I FUTUR AL TEU ABAST

Vídeo institucional de la Universitat de València

 
 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy OK