• .

  Research in the Faculty

 • .

  Faculty of Biological Sciences

   

11/02/15

Convocatòria Beques Generalitat 2014-15

S'han convocat les beques de la Generalitat per al curs 2014-15. Trobareu tota la informació en la web del Servei d'Estudiants. La sol·licitud ha d'emplenar-se en la web de la Conselleria però ÉS IMPRESCINDIBLE LA SEUA PRESENTACIÓ EN PAPER. Es recomana que la presentació es realitze EN LA SECRETARIA DE LA FACULTAT O EN EL SERVEI D'ESTUDIANTS, encara que es pot lliurar en algunes Administracions diferents de la Universitat o en Correus.

14/01/15

Eleccions Degà

La Junta electoral de la Facultat de Ciències Biològiques convoca eleccions a Degà.

[Read more]

  01/12/14

  Concurs fotogràfic ConCiencia't - Ampliació del termini

  Ampliat el termini per a la presentació de fotografies fins al 2 de març. En el marc de la celebració Dia Internacional de l'Eliminació de la Violència contra la Dona que se celebra anualment cada 25 de novembre, i davant la bona acollida de la primera edició, es presenta el II Concurs fotogràfic sobre Dona i Ciència, "ConCIENCIA't". El concurs s'emmarca dins de les activitats desenvolupades per les diferents Comissions d'Igualtat dels Centres del Campus de Burjassot-Paterna, i està patrocinat per la Unitat d'Igualtat. L'objectiu del concurs és promoure la igualtat de gènere a la nostra universitat mitjançant la realització de fotografies que mostrin la temàtica de Dona i Ciència. En denominar al concurs "ConCIENCIA't" volem fer reflexionar sobre la necessitat de treballar junt@s per aconseguir la plena participació de les dones en la investigació i en la Ciència. Les bases del concurs es troben en la web de la Unitat d'Igualtat

  Mar
  1 - 1

  Weekly agenda

  All events

  Satisfaction survey for graduates

  Graduates have available survey questionnaires to show to what extent they are satisfied with the degree studied.

   

  Xavier Gómez i Font Linguistic Quality Awards

  Xavier Gómez I Font for the linguistic quality of the Undergraduate Degrees and Master’s Degree final projects in Valencian and English.

   

  Workshops of La Nau dels Estudiants i les Estudiantes

  Registration open until 1 March in ENTREU

   

  Call of Innovation Programme "California Spain-Campus"

  Aimed at selecting 10 undergraduate, master’s and doctoral students of the UV, under the Campus of International Excellence, VLC/CAMPUS. Deadline ends 10 March at noon.

   

  Call for the Sicue Programme 2015-2016

  The deadline for applying for the Sicue programme (mobility programme in another Spanish university) is from 20 February to 28 March, both included.

   

  + Videos

  Image of the cover of the video;FACULTAT DE CIÈNCIES BIOLÒGIQUES
  Image of the cover of the video;Presentation video of Campus Habitat5U
  Image of the cover of the video;SABER I FUTUR AL TEU ABAST

  FACULTAT DE CIÈNCIES BIOLÒGIQUES

  La Universitat de València t'obri les seues portes. Als seus Centres descobriràs una àmplia oferta d'estudis, equipament docent d'última tecnologia, instal·lacions esportives i culturals i una completa xarxa de biblioteques. Tot el que necessites per a accedir a una formació integral que garantisca el teu futur professional.

  Presentation video of Campus Habitat5U

  Presentation video of Campus Habitat5U developed to obtain the label of Excellence Campus

  SABER I FUTUR AL TEU ABAST

  Vídeo institucional de la Universitat de València

   
   
  This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy OK