University of Valencia logo Logo Faculty of Biological Sciences Logo del portal

.
.
.
.
.
.

La investigadora Inma Quilis, de la Facultat de Ciències Biològiques, participa en un concurs de divulgació de la ciència per a estudiants

  • May 12nd, 2017

Inma Quilis Bayarri, investigadora en el Laboratori de Cicle Cel·lular de la Universitat de València, participa en el concurs de divulgació ‘Somos Científicos’, que té com a objectiu augmentar l’interés per la ciència i en el qual participen alumnes d’entre 11 i 18 anys de 68 centres educatius espanyols. Quilis –qui treballa en les propietats i aplicacions del llevat– respon preguntes formulades per Internet fins al 19 de maig.

La investigadora valenciana forma part del Departament de Bioquímica i Biologia Molecular de la Facultat de Ciències Biològiques. 

En Somos Científicos, ¡sácanos de aquí!, l’estudiantat pot conéixer 20 científiques i científics, experts en quatre àrees temàtiques, i interactuar amb ells per Internet. El programa és a l’estil de Factor X, on els estudiants són jutges i repten els investigadors en ràpids xats de text, els pregunten i voten perquè el seu favorit guanye 500 € a invertir en més divulgació.

L’activitat se celebra fins al 19 de maig de 2017, i compta amb la col·laboració de Educaixa i Obra Social “la Caixa”. 


Perfil d’Inma Quilis:

https://biomed.somoscientificos.es/profile/inmaquilis/