University of Valencia logo Logo Board of Trustees Logo del portal

.
.

Bases de la XXII Edició dels Premis Universitat-Societat

  • May 15th, 2017
Image de la noticia

Es publiquen les bases de la XXII Edició dels Premis Universitat Societat, el termini de presentació de candidatures és fins al 16 de juny de 2017 (inclòs).

fEl Consell Social convoca la XXII edició dels premis Universitat-Societat del Consell Social de la Universitat de València, amb els quals aquest òrgan reconeixerà la tasca de les persones i institucions que col·laboren de manera destacada en la consecució de les finalitats anteriors. Aquesta convocatòria es regeix per les bases aprovades pel Ple del Consell Social de la Universitat de València en la sessió de 27 d’abril de 2017. Es poden presentar les candidatures per a les diferents modalitats:

I. Recerca i desenvolupament

     Dirigit a reconèixer accions i projectes de col·laboració en R+D entre grups o equips de la Universitat de València, i empreses, entitats o institucions, dels quals resulte l’establiment d’una relació de cooperació model.

II. Trajectòria de col·laboració Universitat de València-Societat

     Dirigit a reconèixer empreses, entitats i institucions que hagen desenvolupat programes de col·laboració amb la Universitat de València (en un àmbit diferent de l’R+D) i demostrat una trajectòria exemplar.

III. Alumni Plus

Primera modalitat

     Dirigit a reconèixer l’aportació d’idees i projectes innovadors del col·lectiu d’estudiants de la Universitat de València en l’àmbit de la col·laboració Universitat-Societat. (En un entorn en què el coneixement i la informació són àmpliament distribuïts i que el model tradicional d’innovació presenta els seus límits, és necessari explorar i establir nous mecanismes que permeten aprofitar el talent i la capacitat dels estudiants de la Universitat de València.)

Segona modalitat

     Dirigit a reconèixer l’excel·lència professional, acadèmica o empresarial d’antics alumnes de la Universitat de València, amb una trajectòria contrastada que demostre una aportació exemplar, i especialment rellevant, al progrés de la societat.

IV. Càtedres institucionals o d'empresa de la Unviersitat de València.

     Dirigit a reconèixer una de les càtedres institucionals i d'empresa de la Universitat de València, que destaque especialment en el suport a un àrea de cientificotecnològica i haja demostrat una col.lboració acadèmica durant un període perllongat de temps, i que les seues activitats s'estenguen a les diferents funcions que es despleguen a la Universitat: la docència, la recerca, la innovació i dufusió de la ciència, tecnologia i la cultura.

V. Premis a l’Excel·lència docent “Consell Social de la Universitat de València i Conselleria d’Educació de la Generalitat (Curs Acadèmic 2015-2016)

     Dirigits a professors universitaris, qualsevol que siga la seua categoria i antiguitat, que tinguen una vinculació estable amb la Universitat de València.

Per a més informació consultar: PDF BASES PREMIS