Logo de la Universitat de València Logo Campus d'Ontinyent Logo del portal

Forinvest 2017

Estudiants del Campus d'Ontinyent van visitar i van participar en les activitats programades en la X edició de Forinvest, que es va celebrar els dies 8 i 9 de març en Fira València.

La Facultat d'Economia participa des de fa anys en l'organització de Forinvest, Fòrum i Exposició Internacional de Productes i Serveis Financers, Inversions, Assegurances i Solucions Tecnològiques per al Sector, del que s'ha celebrat la desena edició els dies 8 i 9 de març de 2017 en Fira València.

La Fira va albergar 8 fòrums d'especialitats diferents amb una infinitat d'actes d'interès, pel seu renom i repercussió mediàtica. A més, es va presentar l'oferta de Màsters de la Facultat d’Economia el dia 9 a les 12:00 en la sala “Fòrum Innovació”.

D'altra banda, el degà de la Facultat, José Manuel Pastor, va participar en la Taula Rodona “Perspectives Econòmiques 2017”, al costat de Joaquín Maldonado, Mediolanum; i Nuria Bustamante, BANKIA ESTUDIS. La sessió va tenir lloc el dia 9 de març a les 10:00h en la Sala 3F.

La Fira va posar a la nostra disposició un servei d'autobusos gratuït.

Imatges: