càtedres institucionalsUniversitat de València Logo del portal

Jornada de portes obertes en el Centre d’Excel·lència Java Devon de la Càtedra CAPGEMINI-Universitat de València

  • 6 de juliol de 2017
jornada puertas abiertas capgemini

La Càtedra CAPGEMINI-Universitat de València a la Innovació en el Desenvolupament de Programari celebrarà una jornada de portes obertes en el seu Centre d’Excel·lència Java Devon de València el pròxim dia 14 de setembre, amb l’objectiu de què els visitants coneguen de primera mà els projectes i programes amb els quals treballa.

Aquesta jornada està especialment indicada per als estudiants de grau o màster que vulguen conéixer millor les activitats que realitza Capgemini, una de les consultores tecnològiques amb major projecció a escala mundial. Durant la visita, l’equip de recursos humans mostrarà els diferents projectes amb els quals treballen, el programa de pràctiques i les diferents oportunitats laborals que ofereix l’empresa.

Per a poder accedir a la jornada de portes obertes és necessari sol·licitar l’assistència mitjançant correu electrònic a María Dolores Hidalgo (mariadolores.hidalgobarona@capgemini.com). La visita tindrà lloc el pròxim dia 14 de setembre a partir de les 11.30 hores en les oficines de Capgemini en València (Avda. Marqués de Sotelo, 6)

Per a més informació podeu consultar el següent enllaç.