càtedres institucionalsUniversitat de València Logo del portal

S'organitzen les XXIII Jornades de Debat "Inmigració, Diversitat i Democràcia" (4,5 i 6 d'abril)

  • 4 d’abril de 2017

Aquestes jornades són organitzades per la Càtedra UNESCO d'Estudis sobre el Desenvolupament de la Universitat de València i la Taula d'Entitats de Solidaritat amb Inmigrants.

Aquestes XXIII Jornades giren al voltant dels drets humans, l'anàlisi dels moviments migratoris i de refugiats i la democràcia. Les jornades, realitzades al Col·legi Major Rector Peset (Sala de la Muralla), s'estructuren en tres sessions:

 

Cartell

  • Dimarts, 4 d'abril (19:00 a 21:00)

Inauguració: a càrrec de Carles Xavier López, director del Col·legi Major Rector Peset,i Rosario Polito, de la Taula d'Entitats de Solidaritat amb els inmigrants.

Conferència: 'Sin papeles, sin derechos' [Sense papers, sense drets], a càrrec de Pilar Serrano, advocada. Modera: Enrique Asensi, de Taula d'Entitats de Solidaritat amb els inmigrants.

  • Dimecres, 5 d'abril (19:00 a 21:00)

Conferència: 'Una nueva aproximación a las Migraciones desde la Unión Europea: análisis y perspectivas' [Una nova aproximació a les migracions des de l'Unió Europea] a càrrec de José Antonio Moreno, advocat i conseller del Comité Econòmic i Social Europeu. Presenta: Ventura Montalbán, de Taula d'Entitats de Solidaritat amb els inmigrants.

  • Dijous, 6 d'abril (19:00 a 21:00)

Conferència: 'Refugiados y Derechos Humanos'[Refugiats i drets humans], a càrrec de Jaume Durà, advocat i coordinador de CEAR en el País Valencià. Presenta: Isabel López, de Taula d'Entitats de Solidaritat amb els inmigrants.

Clausura: José Miguel Soriano, delegat del Rector per la Cooperació i director de la Càtedra UNESCO de la Universitat de València.

 

Organitza: Càtedra UNESCO d'Estudis sobre el Desenvolupament de la Universitat de ValènciaTaula d'Entitats de Solidaritat amb els inmigrants.

Col·labora: Col·legi Major Rector Peset i l'Àrea de Cooperació de la Fundació General de la Universitat de València.

Contacta: catedra.unesco@uv.es