• .
 • .
 • .

Conferència: Una política lingüística per a la universitat del segle XXI. Reptes i oportunitats d'EMI

19/09/17

El pròxim dia 25 de setembre es celebrarà la "Conferència: Una política lingüística per a la universitat del segle XXI. Reptes i oportunitats d'EMI" a càrrec de Plácido Bazo Martínez, Assessor de Política Lingüística del Rector de la Universidad de la Laguna. Serà a de 11.00 a 12.30 hores en la Sala de Juntes del Edifici de Rectorat.

Aula amb estudiants

Activada per a l’estudiantat l’enquesta de satisfacció amb els graus

19/09/17

Fins al 18 d'octubre, els estudiants i les estudiantes que cursaren l'any passat primer o tercer de grau tenen a la seua disposició en la plataforma LimeSurvey de la UV qüestionaris per opinar sobre la seua titulació. Per accedir cal emprar l'enllaç que han rebut per correu electrónic.

  I Jornades d'aspectes ètics, legals i de gestió en la investigació amb humans.

  15/09/17

  La investigació amb sers humans té una sèrie de dimensions que no sempre s'aborden. Tradicionalment aquestes qüestions han sigut abordades en el camp de la investigació sobre salut. No obstant això, els requeriments jurídics es van centrar històricament a avaluar potencials danys a les persones, efectes adversos, o problemes bioéticos. A partir d'aquesta experiència sabem que dimensions rellevants en el moment de dissenyar un projecte d'investigació, són la legal, l'ètica i la de gestió.

  II Jornades - Tecnologies de la desregulació dels continguts curriculars.

  12/09/17

  Els dies 14 i 15 de setembre se celebraran les II Jornades - Tecnologies de la desregulació dels continguts curriculars en l'Aula Magna de la Facultat de Filosofia i Ciències de l'Educació. Es realitzaran dues taules redones, un simposi i una conferència a càrrec de María Clemente Linuesa, catedràtica de universitat de Didàctica i Organització Escolar de la Universidad de Salamanca.

  [Llegir més]

  Preparació de la tinció

  Ja estan publicats els nous vídeos de la Unitat de Biologia.

  12/09/17

  Els professors Eva Serna García, Teresa San Miguel Díez i Javier Megías Vericat, de la Unitat de Biologia del Departament de Patologia de la Facultat de Medicina, han elaborat uns recursos didàctics en format de vídeo agrupats en la sèrie titulada "Recursos didàctics i complementaris per estudiants de Biologia".

  [Llegir més]

  set. - des.
  21 - 19

  Agenda trimestral

  + esdeveniments

  Enquesta de satisfacció d'estudiants amb els graus

  Fins al 18 d'octubre, els i les estudiants de grau que van cursar l'any passat primer o tercer tenen a la seua disposició en la plataforma LimeSurvey...

   

  + Vídeos

  Imatge de la portada del video;ESTIC 2014
  Imatge de la portada del video;Videotutorial funcionamiento de la plataforma MOOC UVX: Estructura
  Imatge de la portada del video;Entrevista Grup DocenTIC "INDOFIS"

  ESTIC 2014

  Des del curs 2009-2010, el Servei de Formació Permanent i Innovació Educativa (SFPIE), depenent del Vicerectorat de Polítiques de Formació i Qualitat Educativa de la Universitat de València, ha vingut fent un important esforç per recolzar la innovació educativa i el desenvolupament tecnològic entre els estudiants universitaris... [Llegir més]

  Entrevista Grup DocenTIC "INDOFIS"

  Autor: Medina, Pascual; Entrevista al coordinador del Grup d'Innovació en Fisiologia Vascular (INDOFIS),Pascual Medina.

   
   
  Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies