• .
 • .
 • .
 • .

El Centre d’Investigacions sobre Desertificació és un centre mixt d’investigació (Consell Superior d'Investigacions Científiques, Universitat de València i Generalitat Valenciana) dedicat a l’estudi de les causes, factors i processos de desertificació. [Llegir més]

Presentació de la tesi

Presentació de la tesi

17/05/17

El dilluns 22 de maig a les 11:30 AM, al saló d’actes de l’IVIA, tindrà lloc la defensa de la Tesi Doctoral titulada “Anàlisi de psicoactius en aigües, sediments i aliments: de l’epidemiologia de claveguera a la forensía mediambiental”, per Maria Jesús Andrés Costa. Esta Tesi a estat realitzada en el Departament de Degradació i Conservació de Sols del CIDE, baix la direcció dels doctors Yolanda Picó i Vicente Andreu.

  Publicació d'un llibre sobre restauració ecològica

  11/04/17

  Investigadors del Departament d'Ecologia vegetal del CIDE publiquen un llibre sobre restauració ecològica en el marc del projecte MINTEGRA. El llibre ha estat editat per l'Editorial CSIC i finançat per la Fundación BBVA mitjançant la 'I Convocatoria de ayudas de la Fundación BBVA a proyectos de investigación'. En la publicació han participat també investigadors del CEBAS-CSIC.

  Eco2Tools

  Nou enfocament per a l'anàlisi dels espais naturals

  24/08/16

  El projecte “Estratègia ambiental i ferramentes de sostenibilitat econòmica aplicades als paisatges fluvio-litorals: riscos, capital natural i servicis ecosistèmics (Eco2Tools)”, està coordinat per la Dra. Yolanda Picó, i consta dels subprojectes “Metodologies per a l'avaluació del capital natural i anàlisi de riscos en el manteniment de servicis ecosistèmics dels paisatges fluvio-litorales (ECO2SUPPORT)” els Investigadors principals del qual són Els Dros. Eugenia Gimeno i Vicente Andreu, i “Avaluació del capital natural i els riscos per a la biota dels contaminants emergents. Anàlisi econòmica de les externalitats ambientals i ferramentes de suport a la gestió dels ecosistemes (Eco2RISK-DSS)” la investigadora principal de la qual és la Dra. Yolanda Picó.

  [Llegir més]

   
   
  Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies