Logo de la Universitat de València Logo Col·legi Major Rector Peset Logo del portal

.
.
.
.
.
.

DOCSVALÈNCIA espai de no ficció, al Peset. Projecció de dos títols del festival

  • 17 de maig de 2017
Image de la noticia

En col·laboració amb la primera edició del Festival Internacional de Cine Documental DOCSVALÈNCIA espai de no ficció, projectarem dos títols de la programació d'aquest festival. A les 18:00 hores ‘Un exilio: película familiar’ (‘Un exili: pel·lícula familiar’, Juan Francisco Urrusti, 2017), que hi participa dins de la secció Global Docs, i a les 20:30 hores 'Famdeterra’ (‘Famdeterra’, Toni Lucas, 2016), que ho fa a la secció 'Mirades'.


Sala d'Actes

18.00 hores:

Projecció de ‘Un exilio: película familiar’ (‘Un exili: pel·lícula familiar’,  Juan Francisco Urrusti, 2017).

Sinopsi: La mal anomenada Guerra Civil espanyola va deixar més d’un milió de morts i de 500 mil refugiats, dels quals prop de 20 mil van ser rebuts en Mèxic. Entre ells es troben els avis, els pares, la tia i alguns amics del realitzador. Una tragèdia de dimensions èpiques que es converteix en les històries de supervivència i ventura que els protagonistes viuen i recorden, entreteixides amb la història compartida d’Espanya i Mèxic en el segle XX.

 http://docsvalencia.com/va/pellicules/un-exili-pel·licula-familiar/


Sala d'Actes

20.30 hores:

Projecció de ‘Famdeterra’ (‘Famdeterra’, Toni Lucas, 2016).

Sinopsi: El lloc viscut durant els primers 7 anys de vida d’una persona influeix per sempre en la seua manera de ser, de mirar i de viure. És la manera com el cervell construeix el seu particular mapa emocional. Perquè la nostra memòria, més que temporal, és espacial. Qualsevol amputació del paisatge viscut suposa també una mutilació del nostre jo.

http://docsvalencia.com/va/pellicules/fam-deterra/

 

Activitats incloses dins de la primera edició del Festival Internacional de Cinema Documental DocsValència Espai de No Ficció.

Organitza: Festival Internacional de Cinema Documental DocsValència Espai de No Ficció.

Col·labora: Col·legi Major Rector Peset, Centre Cultural La Nau, Centre del Carme Cultura Contemporània, Fundació SGAE, Institut Valencià de Cultura i Octubre Centre de Cultura Contemporània.

Entrada lliure. Aforament limitat.

Llista d'enllaços:

Imatges: