Logo de la Universitat de València Logo Col·legi Major Rector Peset Logo del portal

.
.
.
.
.
.

Taula redona ‘València Renovable’

  • 21 de juny de 2017
Image de la noticia

22/06/17, a les 19.00 hores. Dins de l’esdeveniment internacional 'La Setmana Europea de l’Energia Sostenible', debatrem sobre les noves corrents energètiques i la necessitat d'abandonar les energies no renovables. Aquest esdeveniment internacional el creà la Unió Europea a fi de conscienciar a la societat sobre la importància de l’eficiència energètica i l’ús de les energies renovables. València se suma a esta iniciativa per a ressaltar la necessitat de transformar els hàbits de consum i continuar treballant per a aconseguir un model de ciutat menys dependent de les energies contaminants.


Data: 22.06.17 (dijous).

Hora: 19.00 hores.

Lloc: Sala d'Actes.

Entrada lliure. Aforament limitat.


Organitza:

      

Col·labora:


Hi participen Raquel García Monzón, responsable del programa Clima i Energia de WWF; Sara Pizzinato, responsable de la campanya de renovables de Greenpeace Espanya; Salva Moncayo, representant de la Plataforma per un Nou Model Energètic i Lourdes Tejedor, representant d’Acció Ecologista-Agró.
Modera Andreu Escrivà Garcia, ambientòleg i doctor en Biodiversitat, guanyador del XXII Premi Europeu de Divulgació Científica ‘Estudi General’ en 2016.