Llista de novetats

Últimes 10 novetats

 • 18/09/17

  80 CARÀCTERS · 20 ANYS 1997/2017

  Coincidint amb l'edició del seu número 80 Caràcters celebra 20 anys de publicació constant des de la seua reaparició en 1997. L'exposició en la que es mostren els 79 números publicats fins a aquest moment, ha comptat també amb la participació de diferents artistes que al llarg d'aquests 20 anys han col·laborat amb la revista com ara, José María Azkárraga, Manuel Baixauli, Miriam Bermejo, Manuel Boix, Sebastià Carratalà, Jesús Císcar, Susana Do Santos, Paco Giménez, Antoni Miró, Anna Moner, Daniel Muñoz, Ángel Pascual Rodrigo, Juan Peiró, Paula M. Rufat, José Saborit, Pere Salinas, Rosa Torres, Pepa Úbeda, Francesc Vera Casas, Jordi Vila.

  [Llegir més]

 • 14/09/17

  Exposició ‘Adéu al futur. Un homenatge a la República’ de Manuel Flores

  Commemorant el discurs que Manuel Azaña (Alcalá d'Henares, 1880-Montauban, 1940), president de la Segona República, va pronunciar a la Universitat de València el 18 de juliol de 1937, el Col·legi inaugura l’exposició 'Adéu al futur. Un homenatge a la República', de Manuel Flores, amb una selecció de dibuixos que pertanyen al llibre publicat per l'editorial valenciana Media Vaca amb el títol 'Adiós al Porvenir' i que inclou una llarga carta de Manuel Azaña enviada a Ángel Ossorio el 18 de juny de 1939. Una 'carta-diari' que, com assenyala Vicente Ferrer, editor de la publicació referida i comissari de la mostra junt a Begoña Lobo, és una prova de lleialtat cap al seu advocat i amic, així com també un símptoma de l'aïllament que aleshores patia Manuel Azaña. L'exposició es podrà visitar fins al proper 14 de setembre, de dimarts a diumenge, i en horari d'11 a 19 hores.

  [Llegir més]

 • x

  03/09/17

  Resolució admissions i obertura de nou termini de sol·licituds per al curs 2017-18

  Amb data 24 de juliol de 2017 s'ha publicat la relació de sol·licituds acceptades, denegades i la llista d'espera per a residir al Col·legi Major Rector Peset durant el curs 2017-18. D'acord amb la convocatòria es disposa de 5 dies naturals (fins al 29 de juliol, inclòs) per a presentar al·legacions, acceptar o renunciar a l'adjudicació. Així mateix s'obri un segon termini de sol·licituds fins al 03/09/17 amb gestió i resolució d'acord amb el que s'estableix a la convocatòria.

 • 02/09/17

  Beques 2017-18

  Resolució de 27 de juliol de 2017 de la Vicerectora d’Estudis de Grau i Política Lingüística de la Universitat de València per la qual es publica la baremació i la proposta d’adjudicació provisional de beques de residència, curs 2017-18.

 • cartell

  27/07/17

  Cinema al Peset: clausura del cicle 'Coneix el món sahrauí a través del cinema' (2ª edició)

  Clausura del cicle 'Coneix el món sahrauí a través del cinema' (2ª edició) i projecció amb posterior col·loqui del documental ‘Kafana’ (‘Prou’, Juan Antonio Moreno Amador i Silvia Venegas Venegas, 2015). El col·loqui serà conduït per Dolors Claramunt Soriano, vicepresidenta de la Federació d'Associacions de Solidaritat amb el Poble Sahrauí del País Valencià (FASPS-PV) i Marisa Guillem Domínguez, professora de Medicina Preventiva i Salut Pública a la Facultat de Farmàcia de la UV.

  [Llegir més]

 • cartell

  25/07/17

  Celebració a València del Dia Internacional de la Dona Afrodescendent

  En el marc del Decenni Internacional per als Afrodescendents i amb el suport de l'Alt Comissionat de les Nacions Unides per als Drets Humans (ACNUDH), València acollirà per primera vegada la celebració del Dia Internacional de la Dona Afrodescendent el 25 de juliol 2017. L'esdeveniment reunirà a organitzacions de la societat civil i representants del govern valencià, la Diputació i l'Ajuntament de València, en una jornada que arrancarà amb la projecció del documental de Renzo Devia 'Afrolatins - La història que mai ens van explicar', presentat per Alicia Anabel Santos, la seua productora.

  [Llegir més]

 • cartell

  21/07/17

  Confèrencia Fòrum Colòmbia 'Present i futur de pau i de país'

  El Dia de la Independència de Colòmbia commemora la signa de l'Acta de la Revolució en el 20-07-1810, data que el Congrés d'Estats Units de Colòmbia va decretar oficialment com a aniversari de la proclamació de la independència nacional en 1873. És a dir, 63 anys després d'aquesta signatura. Amb aquest motiu es celebrarà el proper 21 de juliol un acte en el qual hi participaran Berto Jaramillo, Comissió Europea de Verificació; Ana María Pulgarín, Associació Reviure i Fabio Velázquez, Fòrum Nacional Per Colòmbia. Modera l'acte Carmen Roa, sociòloga colombiana.

  [Llegir més]

 • cartell

  20/07/17

  Cinema al Peset: cicle 'Coneix el món sahrauí a través del cinema' (2ª edició)

  En aquesta segona sessió del cicle es projectarà el documental de Jordi Oriola Folch 'Fusells o pintades. La lluita noviolenta del poble sahrauí', seguit per un col·loqui conduït per Ahmed Omar, president de l'Associació de Saharauis en València (Zemmur) i amb l'assistència de Jordi Oriola Folch, director del documental.

  [Llegir més]

 • 19/07/17

  Recital de melodia francesa

  El proper dimecres 19 de juliol, a les 19.00 hores i a la Sala de la Muralla del Col·legi, gaudirem d'un recital amb María Mercedes Jorge Serra, soprano i Fernando Orfila Abadía al piano, que interpretaran obres de Gabriel Fauré, Claude Debussy i Francis Poulenc.

  [Llegir més]

 • x

  18/07/17

  Convocades les beques de residència al Col·legi Major Rector Peset i Residència Damià Bonet per al curs 2017-2018

  La vicerectora d'Estudis de Grau i Política Lingüística de la Universitat de Valencia, ha convocades les beques de residència per a estudiants de la Universitat de València que estiguen matriculats en les titulacions de grau, màsters oficials i doctorat. Les sol·licituds s'han de presentar degudament emplenades mitjançant el formulari disponible en seu electrònica de la Universitat de València [http://entreu.uv.es] i el termini finalitza el día 18 de juliol de 2017.

Per a més novetats, utilitza el cercador

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies