Logo de la Universitat de València Logo Col·legi Major Rector Peset Logo del portal

Cinema al Peset: clausura del cicle 'Coneix el món sahrauí a través del cinema' (2ª edició)

  • 27 de juliol de 2017
cartell

Clausura del cicle 'Coneix el món sahrauí a través del cinema' (2ª edició) i projecció amb posterior col·loqui del documental ‘Kafana’ (‘Prou’, Juan Antonio Moreno Amador i Silvia Venegas Venegas, 2015). El col·loqui serà conduït per Dolors Claramunt Soriano, vicepresidenta de la Federació d'Associacions de Solidaritat amb el Poble Sahrauí del País Valencià (FASPS-PV) i Marisa Guillem Domínguez, professora de Medicina Preventiva i Salut Pública a la Facultat de Farmàcia de la UV.


Data: 27.07.17 (dijous)
Hora: 18.30 h 
Lloc: Sala d’Actes
Entrada lliure. Aforament limitat.

 


Col·loqui conduït per Dolors Claramunt Soriano, vicepresidenta de la Federació d'Associacions de Solidaritat amb el Poble Sahrauí del País Valencià (FASPS-PV) i Marisa Guillem Domínguez, professora de Medicina Preventiva i Salut Pública a la Facultat de Farmàcia de la UV.


Kafana(‘Prou’, 2015)
Direcció: , Juan Antonio Moreno Amador i Silvia Venegas Venegas; producció: Making DOC i medicusmundi Catalunya; guió: Juan Antonio Moreno, Silvia Venegas i medicusmundi Catalunya fotografia: Alberto González i Marcos de Luelmo; muntatge: Nacho Ruiz Capillas.

Sinopsi: Com es construeix un sistema públic de salut enmig del no-res? Després de 40 anys d'exili forçat en l'hammada algeriana, la zona més inhòspita del desert del Sahara, el poble sahrauí ha sigut capaç d'alçar un Estat al que només li falta recuperar el seu territori, el Sahara Occidental. 'Kafana' (Ja n'hi ha prou) és el sentir d'un poble que viu en una situació insostenible i que està preparat per a tornar a la seua llar.


Organitza:                                                                                
   
Col·labora:
    


Llista d'enllaços: