Logo de la Universitat de València Logo Col·legi Major Rector Peset Logo del portal

Cinema al Peset: inauguració del cicle 'Coneix el món sahrauí a través del cinema' (2ª edició)

  • 13 de juliol de 2017
cartell

Primera de les tres sessions que componen aquest cicle de cinema sobre el Sàhara Occidental. Mitjançant el cinema es pot transmetre la cultura i la història d'un poble que lluita dia a dia per la seua llibertat.

En aquesta primera sessió, en la qual s'hi inaugurarà el cicle per José Miguel Soriano del Castillo, delegat del Rector per a Cooperació i director de la Càtedra UNESCO i Lourdes Crespo Tarazon, presidenta de FASPS-PV. es projectaran, seguits de debat amb els assistents, els curts 'Palabras de Caramelo' i 'Nacho y Fala, unos buenos amigos'.


Data: 13.07.17 (dimecres)
Hora: 18.30 h 
Lloc: Sala d’Actes
Entrada lliure. Aforament limitat.


Projecció amb posterior col·loqui dels curts ‘Palabras de caramelo’ (‘Paraules de caramel’, Juan Antonio Moreno Amador, 2016) i ‘Nacho y Fala, unos buenos amigos ’ (Nacho i Fala, uns bons amics’, alumnat de 1r i 2n de primària del CEIP Lluis Vives de València, coordinat per Granissat Estudi Creatiu, 2016).
Inauguració i presentació del cicle a càrrec de José Miguel Soriano del Castillo, delegat del Rector per a Cooperació i director de la Càtedra UNESCO d´Estudis sobre el Desenvolupament de la Universitat de València i Lourdes Crespo Tarazon, presidenta de la Federació d'Associacions de Solidaritat amb el Poble Saharaui del País Valencià (FASPS-PV).
Amb Gonzalo Moure, escriptor i autor del llibre que dona vida al curt i que hi participarà mitjançant video-conferència; Sergio Fernández, responsable de VeP (programa Vacances en Pau); Laura Yerves, membre d’una familia acollidora; i Sory Sanoh, alumno del CEIP Lluis Vives de València.


Organitza:                                                                                
   
Col·labora:
    


Llista d'enllaços: