Acte d'obertura curs 2023-2024.
Imatge d'estudiants
Obert el termini d'inscripció per a 84 Beques Santander-CRUE-CEPYME

84 estudiants de la Universitat de València seran becats per a realitzar pràctiques en pymes

 

Estudiants de la Universitat de València podran beneficiar-se d'una de les 84 Beques Santander-CRUE-CEPYME concedides per a aquest curs acadèmic i que tenen com objectiu augmentar la col·laboració de les empreses amb la Universitat i facilitar la posterior inserció professional dels estudiants que les realitzen. Les pràctiques seran gestionades a través de la Fundació Universitat-Empresa de la Universitat de València (ADEIT).

Les beques, que tenen una durada de tres mesos i compten amb una dotació econòmica de 1.800 euros, 600 euros mensuals, poden ampliar-se fins a tres mesos més, a instància de l'empresa d'acollida, i s'han de realitzar entre els mesos de març a setembre de 2012. Els estudiants que vulguen participar en aquesta iniciativa han d'estar matriculats en qualsevol titulació de la Universitat de València i haver superat el 50 per cent dels crèdits necessaris per a obtenir el seu títol

Pel que fa a les empreses, aquestes deuen autònoms o pymes amb menys de 250 treballadors i el volum dels quals de negocis anual no excedisca de 50 milions d'euros o el balanç general dels quals anual no supere ho 43 milions d'euros.

Tant empreses com estudiantes han de formalitzar la inscripció en el següent enllaç: www.becas-santander.com i els estudiants, a més, emplenar la sol·licitud de pràctiques de ADEIT en: www.adeit.uv.es/pf/inscripciones.

 

Període de l'esdevenimentd' 1 de febrer de 2012 a 28 de febrer de 2012. Tots els dies de 08:00 a 22:00.

 
 
Lloc de realització

Fundació Universitat-Empresa de la Universitat de València

 
Organitza

Fundació Universitat-Empresa de la Universitat de València.

www.adeit.uv.es

 

Contacta informacion@adeit.uv.es

 
Més informació