Acte d'obertura curs 2023-2024.

Exposició del Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial a Albalat dels Tarongers.

 

L'exposició, elaborada per la Universitat de València a través de la unitat de suport del Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial, commemora el desè aniversari de la declaració del Parc Natural de la Serra Calderona. Està constituïda per 21 panells realitzats pel personal docent i investigador de diferents departaments de la Universitat, així com pels tècnics del Parc Natural i altres especialistes vinculats a aquest emblemàtic espai natural valencià.

Sens dubte, constitueix una gran obra de caràcter multidisciplinari, ja que comprèn els contrastats valors botànics, faunístics, paisatgístics, agronòmics, històric-culturals, socioeconòmics, etc. d'aquest Parc Natural del que gaudeix la ciutat de València i una part rellevant dels municipis de l'àrea metropolitana i el seu entorn.

El Vicerector de Participació i Projecció Territorial, Jorge Hermosilla, ha manifestat un especial interès en què aquesta exposició, pionera en la història de la Serra Calderona, recórrega tots els municipis que integren el Parc Natural, a causa dels estrets vincles (socials, econòmics, culturals o ambientals) que mantenen aquestes poblacions amb la serra.

Inauguració el 18/04/2012 a les 13:00 h.

 
Període de l'esdeveniment:
  • De 18 d’abril de 2012 a 12 de maig de 2012. Dimecres, dijous i divendres de 18:00 a 20:00.
  • De 18 d’abril de 2012 a 12 de maig de 2012. Dissabte i diumenge d' 11:00 a 14:00.
 
 
Lloc de realització

Casa Abadia

 
Organitza

Jornades organitzades pel Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial en col•laboració amb l'Ajuntament de Albalat dels Tarongers.

projeccio.uv.es

 

Contacta vicerec.participacio.projeccio@uv.es; unitatsuport@uv.es

 
Més informació