Els partits polítics debaten sobre universitat, cultura i igualtat de gènere a La Nau

El vicerector Antonio Ariño, reunit amb els representants polítics per a organitzar els debats.

El Centre Cultural La Nau de la Universitat de València acollirà els dies 23 i 28 d’abril i 5 de maig tres debats que versaran sobre polítiques autonòmiques per a la universitat, la cultura i la igualtat de gènere, respectivament. Els debats també es podran seguir en ‘streaming’ a través de la televisió de la Universitat

Amb motiu dels pròxims processos electorals, la Universitat de València, com a servei públic, vol contribuir al debat social mitjançant tres taules redones que reuneixen les formacions polítiques amb representació institucional i que presenten candidatures a les pròximes eleccions a les Corts Valencianes. Per aquest motiu, el vicerector de Cultura i Igualtat, Antonio Ariño, s’ha reunit a La Nau amb representants del grups polítics i han acordat temps i format d’aquests tres debats.
 
La ciutadania també tindrà accés a aquests debats en format ‘streaming’ mitjançant la televisió de la Universitat i amb posterioritat podrà recuperar l’arxiu audiovisual. A més d’aquestes cites, en la reunió d’aquest dijous s’ha plantejat la possibilitat de realitzar un quart debat del tema que consensuen totes les forces polítiques. 
 
D’acord amb els seus Estatuts, la Universitat de València és una institució que es troba “al servei del desenvolupament intel·lectual i material dels pobles” i “es projecta activament sobre els problemes valencians” (art. 4 i 5).
 
L’interés de la ciutadania per aquests debats va quedar palés el passat 27 de gener, amb una taula redona celebrada a La Nau, que va reunir representants de tots els grups polítics de la ciutat de València (Alfonso Grau, Joan Calabuig, Joan Ribó i Amadeu Sanchis) i que va haver de traslladar-se de l’Aula Magna al Paranimf per la quantitat d’assistents. 
 
Dissabte, els programes electorals en l’esport
D’altra banda, aquest dissabte, 28 de març, l’Aula Magna del Centre Cultural La Nau acollirà la ‘Jornada sobre programes electorals d’esport en les eleccions autonòmiques 2015’, organitzada conjuntament per l’Il·lustre Col·legi Oficial de Llicenciats en Educació Física i en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport de la Comunitat Valenciana (ICOLEFCAFE-CV) i l’Associació de Gestors Esportius Professionals de la Comunitat Valenciana (GEPACV), amb la col·laboració del Vicerectorat de Cultura i Igualtat de la Universitat de València.
 
La jornada començarà a les 10:30 hores amb una conferència de Vicente Gambau, president del Consell General de Col·legis de Llicenciats en Educació Física i en Ciències de l’Activitat i de l’Esport d’Espanya, amb el títol ‘De les ciències de l’esport a la precarietat’, i a continuació hi haurà una taula redona amb l’exposició dels programes electorals en matèria d’esport per part de partits polítics que concorren a les eleccions autonòmiques del maig (PP, PSPV, Compromís, EU-Verds, UPyD, Ciutadans i Podemos). Aquesta taula redona serà moderada per Antonio Ariño, vicerector de Cultura i Igualtat de la Universitat de València.
 
La jornada està oberta a la participació de col·legiats de l’ICOLEFCAFE-CV, associats de GEPACV i persones interessades, fins a completar la capacitat del recinte. Inscripció per correu electrònic (gepacv@gepacv.org) o en http://colefcafecv.com/formulario-inscripcion-jornada-programas-electorales-deporte
 

Last update: 26 de march de 2015 13:32.

News release