Hui dissabte arranquen els Debats Electorals a La Nau, amb una taula sobre polítiques de joventut

Cartell del debat.

El Centre Cultural La Nau de la Universitat de València acull aquest dissabte, dia 18 d’abril, el primer dels Debats Electorals a La Nau, amb una taula redona dedicada a polítiques de joventut. Hi participaran representants de les formacions polítiques amb representació institucional i que presenten candidatura a les Corts Valencianes.

El debat, que comença a les 10 hores, serà presentat pel delegat del Rector per a Estudiants, Daniel González Serisola, i reunirà a Juan Carlos Caballero (PPCV), Jose Muñoz (PSPV), Fran Ferri (Compromís), Esther Sanz (EUPV), Sandra Mínguez (Podemos), Rubén Ródenas (Ciutadans) i Franciso Raga (UPyD) en l’Aula Magna de l’edifici històric. A més el debat podrà seguir-se en directe per streaming a través MediaUni (http://mediauni.uv.es/tv) i el podcast podrà recuperar-se amb posterioritat a través d’aquesta plataforma i des del blog del Vicerectorat de Cultura (http://nauxxi.uv.es).  
 
L’acte de dissabte s’emmarca en les jornades de formació que el Consell de la Joventut de la Comunitat Valenciana (CJCV) celebra aquest cap de setmana i que organitza anualment amb la col·laboració de la Universitat de València. Aquest debat també forma part de la campanya ‘Primer les Persones’ que impulsa la Xarxa de Xarxes d’Acció Social i Cooperació.
 
La Nau serà l’escenari els pròxims dies de quatre debats amb motiu dels pròxims comicis. Els dies 23 i 28 d’abril, i el 4 i 5 de maig, es realitzaran tres taules redones en les quals la ciutadania podrà preguntar els representants dels diferents partits sobre les polítiques autonòmiques en matèria d’universitat, cultura, immigració i igualtat de gènere, respectivament. Tots aquests debats també seran retransmesos i podran recuperar-se a través de MediaUni. 
 

Last update: 18 de april de 2015 08:00.

News release