La setena edició del Passeig Saludable de La Nau Gran se celebra hui diumenge amb rècord d'inscripcions

Logo

El Servei d’Extensió Universitària de la Universitat de València ha organitzat el 7é Passeig Saludable de La Nau Gran, que se celebra aquest diumenge, 2 d’octubre, amb rècord d'nscripcions. Enguany s'han apuntat 1.304 persones (861 en 2015). Es tracta d’una activitat solidària i saludable, la recaptació de la qual es donarà com tots els anys a una ONG.

La proposta consisteix en una marxa de 3,5 kilòmetres pels jardins de València: Jardí Botànic, Les Hespèrides, riu Túria i Vivers. El Passeig Saludable eixirà des del Jardí Botànic a les 10 hores i finalitzarà al pati del Rectorat, on s’oferirà un esmorzar saludable a totes les persones que n’han participant.

A més de fomentar un estil de vida saludable, el Passeig té un fort caràcter solidari, ja que gran part dels diners de la inscripció es donaran a una ONG. Enguany, l’organització amb la qual es col·laborarà és CEAR (Comissió Espanyola d’Ajuda al Refugiat). La missió de CEAR és defendre i promoure els Drets Humans i el desenvolupament integral de les persones refugiades, apàtrides i migrants amb necessitat de protecció internacional o en risc d’exclusió social.

Els 1000 primers participants inscrits rebran una samarreta per a portar-la el dia del Passeig. Els alumnes de La Nau Gran obtindran 2 crèdits de lliure elecció.

Més informació: http://links.uv.es/xoJ4b8I
 

Last update: 2 de october de 2016 08:00.

News release