Orientació laboral, esportistes de la Universitat en Rio, premi internacional de debat a tres estudiants, i gestió cultural…. en infoUniversitat

infoUniversitat

Cursos d’orientació laboral i tallers perquè l’estudiantat de la Universitat puga trobar el treball més adequat, tres diplomes olímpics per a esportistes de la Universitat que han participat en les Paralimpíades de Rio, premi internacional de debat a tres estudiants en proposar millores per a les relacions entre nacions i un congrés sobre gestió cultural… en aquest número d’InfoUniversitat que es pot consultar clicant ací.

Trobar una eixida laboral que tinga relació directa amb els estudis que s’han realitzat durant quatre anys és l’objectiu de qualsevol estudiant, encara que també hi ha la possibilitat de formar-se professionalment durant la carrera. En aquest marc, l’Observatori d’Inserció Professional i Assessorament Laboral (OPAL) de la Universitat de València torna a iniciar els tallers i cursos d’orientació perquè la cerca d’ocupació siga una tasca menys complicada. 

Deu dies després de la ressaca paralímpica, els quatre estudiants de la Universitat de València que han participat en els Jocs de Rio 2016, Mónica Merenciano, Maurice Eckhard, Héctor Álvarez i Héctor Cabrera, tornen a casa, a la rutina que suposa compaginar els estudis amb la competició, perquè unes Paralimpíades són cada quatre anys, però enmig estan els Campionats d’Espanya, els Europeus i els Mundials.

Els estudiants de la Universitat de València Joan Cervantes, Andriy Yakubuv i Benjamín Velasco han obtingut el premi a la millor delegació en la tercera edició del Youth Meditarranean Dialogue (YMD) celebrat a Madrid del 12 al 17 de setembre. L’exercici del diàleg ha consistit en una simulació del comité mediterrani de l’OTAN, que ha permés conéixer les vies de treball i cooperació que manté aquest instrument regional pertanyent a l’Aliança Atlàntica per a treballar amb països companys del Middle East and North Africa (MENA).

La Xarxa Europea de Gestió i Política Cultural (ENCATC) aterra a València per a celebrar el seu XXIV Congrés Anual amb la qüestió de com afecta la societat de risc l’educació i la gestió cultural. La Universitat de València posarà a disposició dels assistents tot el seu coneixement que parteix d’anys d’investigacions sobre l’educació, la gestió cultural i la societat de risc.

Last update: 29 de september de 2016 09:19.

News release