Segona semifinal del Trofeu Universitat de València de Pilota, aquest dissabte al Trinquet Pelayo

Genovés.

El Trofeu Universitat de València, que en el seu desè aniversari ha reunit els equips campions de les tres últimes edicions del Circuit Professional i als defensors del títol, el Genovés II i Raúl, prossegueix aquest dissabte (17:30 hores) al Trinquet Pelayo, amb la disputa de la segona semifinal. Soro III i Jesús mesuraran les seues forces contra Fageca, Javi i Monrabal.

En aquesta segona semifinal els alumnes i el personal de la Universitat de València podran accedir gratis al Trinquet mentre l’aforament ho permeta. La final també es jugarà en ‘la catedral’, en aquest cas el dissabte següent, dia 25.
 
Si la primera eliminatòria va tenir com a principal reclam la presència dels ‘escaleters’ amb major estirada en l'àmbit professional, el Genovés II i Puchol II, aquesta eliminatòria presenta al que des de fa anys és el número u indiscutible en la posició de la resta, Soro III, i a qui ser el millor equip amb diferència durant tot l’any 2014.
 
Com en la jornada inaugural, la previsió apunta a l’equilibri i a l’espectacle donada l’entitat dels protagonistes. 
 
De Soro III és pràcticament segur que signarà una actuació excel·lent, sabut que el de Massamagrell és com un rellotge suís, sempre precís i sense marge d'errada. A més juga en el seu trinquet preferit, Pelayo, les generoses dimensions del qual beneficien el joc del campió individual.
 
Per a la consecució del quinze, Soro III comptarà amb l'ajuda d'un dels millors ‘canoners’, cas de Jesús, que ha recuperat el seu lloc en l'elit després de superar un calvari de lesions.
 
En el trio la seua principal virtut és el bloc. Fageca, Javi i Monrabal van formar el que va ser el millor equip de la temporada 2013/14, en la qual van conquistar el Circuit Professional i posteriorment van aconseguir la final de la Copa Diputació de València.
 
Després, i per separat, els tres pilotaris han seguit acumulant èxits ja que Fageca és el vigent subcampió individual, Monrabal ha tornat a aconseguir la final del Circuit Professional, aquesta vegada amb Pere, Roc II i Dani, mentre que Javi s'ha consolidat com un dels millors ‘mitgers’.
 

Last update: 16 de april de 2015 15:02.

News release