Convocatòria Starting Grant 2018 de l'ERC

Publicada la convocatòria Starting Grant de l'ERC. El termini acaba el 17 d'octubre de 2017.

 

La Comissió Europea ha publicat, amb data 3 d'agost de 2017, una convocatòria del programa Ciència Excel·lent d'Horitzó 2020, gestionada pel Consell Europeu de Recerca (ERC), anomenada Starting Grants. Aquests ajuts ofereixen una oportunitat de finançament per a projectes pioners en qualsevol àrea del coneixement, amb un criteri de selecció basat en l’excel·lència científica de la persona investigadora i del seu projecte. Aquesta convocatòria pertany al programa de treball 2018.

 

 

El personal investigador de la Universitat de València interessat a presentar una proposta de projecte per a les subvencions de l'ERC, pot contactar amb nosaltres mitjançant la nostra adreça de correu operuv@uv.es o el telèfon 96-3983621, per tal d'obtenir el nostre suport tècnic i assessorament. Addicionalment, pot fer ús del servei de tutorització per a la preparació de propostes, així com el de preavaluació, que ofereix la Xarxa d'Universitats Valencianes per al Foment de l'R+D (RUVID), xarxa de la qual la Universitat de València és membre. De manera no excloent, l'Oficina Europea del Ministeri d'Economia i Competitivitat també compta amb un servei de preavaluació de propostes de l'ERC.

 

El termini de presentació de propostes davant la Comissió Europea acaba el 17 d'octubre de 2017.

 

A continuació se n'indiquen les dades bàsiques. La informació completa i presentació de propostes en línia es troba al Portal del Participant, en l'enllaç següent:


ERC-2018-STG:

http://ec.europa.eu/research/participants/portal/desktop/en/opportunities/h2020/topics/erc-2018-stg.html

Starting Grants

Aquestes subvencions van adreçades als investigadors i investigadores principals que es troben començant els seus propis equips independents o programes de recerca. Els sol·licitants poden ser científics i científiques de qualsevol nacionalitat que volen desenvolupar la seua carrera professional a un Estat Membre o País Associat, i han d'haver obtingut el grau de doctor entre dos i set anys abans del dia 1 de gener de 2018. Aquest lapse de temps pot variar sota determinades circumstàncies (vegeu-ne el programa de treball 2018 de l'ERC)

Codi de la convocatòria: ERC-2018-STG

Pressupost indicatiu: 581.000.000 euros

Subvenció: fins a un màxim de 1.500.000 euros per a un període de 5 anys. No obstant això, es pot sol·licitar una quantitat addicional de fins a un màxim de 500.000 euros, sota unes condicions especials (vegeu-ne el programa de treball 2018 de l'ERC).

Panels: Ciències Físiques i Enginyeries, Ciències de la Vida, i Ciències Socials i Humanitats.

Termini de presentació de propostes: el termini acaba el 17 d'octubre de 2017 a les 17.00 h. (hora local de Brussel·les)