Manifestacions d'interès Marie Sklodowska-Curie 2017

  • June 12nd, 2017
Manifestacions d'interès Marie Sklodowska-Curie 2017

Obert el termini per a les institucions que volen enviar manifestacions d'interès per acollir investigadors i investigadores Marie Sklodowska-Curie d'Horitzó 2020

 

Està oberta la convocatòria europea d’accions individuals de mobilitat d’investigadors, anomenada Marie Sklodowska-Curie Individual Fellowships, fins al 14 de setembre de 2017. Aquesta convocatòria va adreçada als investigadors experimentats (doctors o amb 4 anys d’experiència investigadora a temps complet equivalent) que volen desenvolupar un projecte en un grup de recerca fora del país on desenvolupen la seua activitat, amb finançament de la Comissió Europea.

 

Els grups de recerca de la Universitat de València poden acollir aquests investigadors, i la sol·licitud a la Comissió Europea la fa l’investigador conjuntament amb la institució d‘acollida. Acollir un becari Marie Sklodowska-Curie implica una col·laboració beneficiosa a curt i mitjà termini, a més, la contractació està finançada per la Comissió Europea, així com les despeses associades al seu projecte.

 

MSCAEls grups de recerca de la Universitat de València que hi estiguen interessats, poden publicar un anunci per a rebre ofertes dels potencials becaris o becàries Marie Sklodowska-Curie que volen presentar la seua sol·licitud amb la Universitat de València com a institució d'acollida. Han d’omplir i enviar-nos a operuv@uv.es la fitxa adjunta per a la publicació del seu anunci en el Servei de Manifestacions d'Interès (EoI) del portal espanyol d'Horitzó 2020, gestionat per l'Oficina Europea del Ministeri d'Economia, Indústria i Competitivitat. Al mateix lloc web es poden visualitzar les EoI ja publicades tant de la Universitat de València com de la resta d’institucions espanyoles, a més, es poden aplicar filtres per província, àrea de recerca o paraula clau. Addicionalment, les EoI de la Universitat de València les publicarem al portal europeu Euraxess i al web de RUVID.