• Davant ordinador

  29/06/17

  PREPARAR MATRÍCULA 2017-2018

  T'informem que a partir de l'1 de juliol podràs preparar la matrícula del pròxim curs 2017-18 per a la continuació dels teus actuals estudis de Grau en la Universitat de València (i també Llicenciatura/Diplomatura o Enginyeria/Enginyeria Tècnica). Podràs validar o modificar les teues dades administratives en:

  http://www.uv.es/preparamat

  (enllaç "Preparació matrícula 2017/2018" dins de l’apartat "Ajudes Prèvies")

   

  Si desitges modificar el compte bancari per al pagament de la matrícula, recorda que hauràs de fer-ho acudint al teu centre i lliurant, degudament emplenada pel titular del compte, l'ordre de domiciliació de rebuts que pots descarregar des del següent enllaç:

  http://www.uv.es/graus/sobre_virtual/domiciliacio.pdf

   

  La preparació i revisió de les teues dades administratives et permetrà estalviar temps el dia de la matrícula i accedir directament a seleccionar les assignatures i grups a matricular.

  Et notifiquem així mateix que les cites de matrícula es podran consultar el dia 21 de juliol (a partir de les 14:00h.) en la Secretaria Virtual de la Universitat (http://secvirtual.uv.es) i que el període de matrícula serà del 24 al 31 de juliol, i de l'1 al 5 de setembre. La data exacta de la teua cita dependrà del calendari previst en cada titulació i centre.

 • Documentacio sobre virtual

  14/07/16

  Documentació del sobre virtual

  Des d'ací pots accedir a tota la informació que necessites per matricular-te, tant si eres estudiant de nou ingrés com si ja eres estudiant de la Universitat. Sobre virtual.

 • Aula infantil

  27/06/16

  Informació sobre la realització de pràctiques amb persones menors d'edat

  En compliment de la Llei 26/2015, de 28 de juliol, de modificació del sistema de protecció a la infància i a l'adolescència, l’estudiant o estudianta que vulga o haja de realitzar pràctiques que impliquen un contacte habitual amb menors ha d’aportar obligatòriament una certificació negativa del Registre central de delinqüents sexuals que expedeix el Ministeri de Justícia. Per a més informació clica ací.

 
 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy